Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen'den Transfer ve Ahmet Çalık Açıklaması!

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Ahmet Çalık'ın vefatının ardından ilk kez sahaya çıktıkları Adana Demirspor karşılaşmasında aldıkları galibiyetin hemen ardından basın mensupları ile bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

19.01.2022-09:30 - (Son Güncelleme: 19.01.2022-09:39)

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Konyasporlu Ahmet Çalık'ın vefatı tüm spor kamuoyunu derinden yaralamıştı. Ahmet Çalık'ın vefatının ardından Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında kendi sahasında Adana Demirspor ile karşı karşıya gelen Konyaspor, sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılmayı başardı.


FATİH ÖKGÖKÇEN'DEN AÇIKLAMALAR

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Adana Demirspor galibiyetinin ardından basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

ALLAH HİÇBİR TAKIMA BÖYLE ZAMANLAR YAŞATMASIN

Tüm Türkiye'den hatta tüm dünyadan iyi temenniler aldık. Türkiye ve spor camiasına teşekkür ediyorum. Bir hafta boyunca herkes bir şekilde Ahmet kardeşimizi andı. Maç değişik bir atmosferde oynandı. Ortamı görüyorsunuz. Duygusal bir durum vardı. Allah, hiçbir takıma böyle zamanlar yaşatmasın. Futbolcularımız mücadele noktasında morallerinin de düşük olduğu dönemde iyi çalıştılar. Netice itibarıyla 3 puanı hanemize yazdırdık. Bundan sonra bu acıyı unutup başarılarımızın devamına bakacağız. Arkadaşlarla devamlı istişare içerisinde bulunduk. Biraz önce soyunma odasındaydım. Hepsine teşekkür ettim. Bugünkü değişik atmosferde üstün performans gösterdiler. Sonuçtan da oldukça memnunuz.


AHMET KARDEŞİMİZİN İSMİNİ YAŞATACAĞIZ

İsmini verme konusunda farklı çalışmalar olacak ama herkes bir şekilde Ahmet kardeşimizin ismini yaşatma peşinde. Birçok belediye ve kamu kurumu açıklama yaptı. Nihayetinde de TFF de Ahmet Çalık Sezonu yaptı. Biz de kulübümüzle ilerleyen dönemde gelecek hafta içerisinde resmi kararı açıklayacağız. Tesislerimizin birine Ahmet kardeşimizin ismini vermeyi planlıyoruz. Elimizde olmayan sebeplerden dolayı transfer ihtiyacımız doğuyor. Ahmet kardeşimiz yerine ve Serdar Gürler, biliyorsunuz ki Başakşehir'e transfer oldu. Bu noktada çalışmalarımız devam ediyor. En azından bu hafta içerisinde bir transferle sonuçlandırıp diğer haftalarda da transferleri tamamlayıp yolumuza devam edeceğiz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal