Adana Demirspor'da Vincenzo Montella, Giresunspor Galibiyetinin Ardından Konuştu!

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Süper Lig'in 16. haftasında son dakikalarda galip geldikleri Giresunspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

12.12.2021-17:27 - (Son Güncelleme: 12.12.2021-17:32) Adana Demirspor'da Vincenzo Montella, Giresunspor Galibiyetinin Ardından Konuştu!

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda Adana Demirspor'un konuğu olan ligin formda ekiplerinden Giresunspor, karşılaşmanın son dakikalarında yediği gole engel olamadı ve Adana deplasmanından 1-0 mağlup ayrıldı.

YEŞİL BEYAZLILARIN SERİSİ SONA ERDİ

Giresunspor son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çekerken oynadığı oyunla büyük bir beğeni topluyordu. Adana deplasmanında Giresunspor istediğini alamadı ve sahadan 1-0 mağlup ayrılarak yakaladığı başarılı seriye son verdi.

MAVİ ŞİMŞEKLER İSTEDİĞİNİ ALDI

Adana Demirspor, ligdeki galibiyet hasretine taraftarı önünde son vermek isterken son dakikalarda aldığı galibiyet ile kendi sahasında büyük bir coşku yaşadı.

VİNCENZO MONTELLA'DAN MAÇ SONU AÇIKLAMALAR

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında galip geldikleri Giresunspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Maç, tam da hazırlandığımız gibi gerçekleşti. Giresunspor’un son 10 maçına baktığımızda, çok formda olan bir takıma karşı oynadık. Rakibini bozan bir takıma karşı oynayacağımızı biliyorduk. Takımım, ikinci yarının başındaki küçük bir bölüm haricinde konsantrasyonunu hiç kaybetmedi. Son dakikalarda gelen bir golle kazanacağımızı biliyordum. Bunu oyuncularıma da söylemiştim. Nitekim böyle de oldu ve galip geldik. ' şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal