Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş Adana Mağlubiyetinin Ardından Konuştu!

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında mağlup oldukları Adana Demirspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

12.12.2021-16:32 - (Son Güncelleme: 12.12.2021-16:32) Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş Adana Mağlubiyetinin Ardından Konuştu!

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda Adana Demirspor'un konuğu olan ligin formda ekiplerinden Giresunspor, karşılaşmanın son dakikalarında yediği gole engel olamadı ve Adana deplasmanından 1-0 mağlup ayrıldı.

YEŞİL BEYAZLILARIN SERİSİ SONA ERDİ

Giresunspor son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çekerken oynadığı oyunla büyük bir beğeni topluyordu. Adana deplasmanında Giresunspor istediğini alamadı ve sahadan 1-0 mağlup ayrılarak yakaladığı başarılı seriye son verdi.

EV SAHİBİ EKİP İSTEDİĞİNİ ALDI

Adana Demirspor, ligdeki galibiyet hasretine taraftarı önünde son vermek isterken son dakikalarda aldığı galibiyet ile kendi sahasında büyük bir coşku yaşadı.

HAKAN KELEŞ'TEN MAÇ SONU AÇIKLAMALAR

Yeşil beyazlı ekipte teknik direktör Hakan Keleş, Adana Demirspor deplasmanında son dakikalarda aldıkları mağlubiyetin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Öne geçseydik, her şey çok farklı olabilirdi. Kötü zemine rağmen iyi oynadığımızı düşünüyorum. Saha, oyunumuzu etkiledi ama oyuncularım mücadele gösterdiler. Kazanmak istedik. Son dakikalarda yediğimiz golle Adana’dan mağlup ayrıldık. Önümüzde Altay maçımız var. Ona hazırlanacağız. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal