24.02.2022-10:31 (Son Güncelleme:24.02.2022-14:19)


1

Spor Toto Süper Lig'e bu sezon yükselen ve bu sezonun en çok dikkat çeken ekiplerinden biri haline gelen Adana Demirspor, oynadığı oyunla büyük bir beğeni topluyor. Adana ekibi bu sezon arka arkaya aldığı başarılı sonuçların ardından ligde 4. sıraya kadar yükselmeyi başardı.



2

Adana ekibinde bu sezonun en çok dikkat çeken hamlesi ise sezon başında dünyaca ünlü İtalyan yıldız Mario Balotelli'nin takıma katılması olmuştu. Mario Balotelli transferiyle büyük bir ses getiren Adana Demirspor, dikkatleri üzerine çekti.



3

Mario Balotelli, bu sezon Adana Demirspor formasıyla tüm kulvarlarda oynadığı 23 resmi karşılaşmada 11 gol ve 5 asistlik bir katkı sağlayarak takımının yükselişinde büyük bir pay sahibi oldu.



4

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Sabah Gazetesi'nden Tuncay Kurtuluş'a Mario Balotelli ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;



5

Murat Sancak : Balotelli gündeme gelince o deli, sıkıntılı, başımıza iş almayalım dediler. Ama ben hallederim, delileri severim dedim. Bir dünya yıldızını, Türkiye'ye getirmek, hele hele Adana'ya getirmek çok önemli bir olaydı. Mario, Adana'yı görmeden İstanbul'da imza atı. Bu dünya yıldızı bir futbolcu için kolay iş değil. Önce İstanbul'a davet ettik. Oturduk detayları konuştuk. Balotelli'nin menajeri bizden transferin yüzde 20'sini istedi. Daha sonra Balotelli kendisi bize gelmek isteyince yüzde 10 menajerlik ücreti ödedik. O da 900 bin Euro. 3 milyon 600 bin Euro'dan 900 bin Euro vermiş olduk. Balotelli bizi sevdi saydı. Biz de onu sevdik, saydık. Şimdi Adana'da ikinci baharını yaşıyor. Balotelli öncesi Erkan Zengin, İsveç Milli Takımı'nda beraber oynadığı arkadaşı İbrahimovic'in bize transferi için görüştü. Ama olmadı...



6

Murat Sancak : Balotelli'nin İtalya Milli Takımı'na çağırılmasında benim, hocanın, futbolcu arkadaşlarının, Adana'nın hatta kebabın bile katkısı var. Buraya gelirken milli takıma gitmek istiyorum diye geldi. Biz de o ortamı hazırladık. Bizim verdiğimiz ücretin 3 katı Katar'dan teklif almıştı zaten. Ama oraya gitmedi. Oraya gitseydi milli takıma gidemezdi. Türkiye'ye geldi, buradan milli takıma gideyim dedi ve üzerine düşeni de yaptı.



7

Murat Sancak : Balotelli'nin olduğu maçlarda bir defa rakip 9 kişi oynuyor. İki kişi tutuyor. Bugün Vargas 4 gol 9 asist Yunus da 8 gol 12 asistle oynuyorlarsa bunda yüzde 80 Balotelli'nin katkısı var. Onları sağlı sollu kaçırınca onlar da alıyor götürüyor. Atıyor, attırıyor. Her gün bir yere veriyorlar Balotelli'yi. Yok Suudi Arabistan'a gidiyor, yok Galatasaray'a gidiyor.



8

Mario Balotelli : Bazıları 'deli derler' ama hırslı adam. Bir Antalya maçımız var. Kalecileri de 18'in dışına çıktı. Mario topu taşıyor. Devam etse aşırıp golü atacak. Ama arkadan Antalyalı iki sefer tekme attı. Dayanamadı döndü. Futbolcu gelip ona betona çarpmış gibi çarptı. O golü de atmadı. Mario aynı zamanda çok meraklı ve ilgili biri. Futbolun dışında siyaset de konuşuruz. Zaman zaman sohbet ederken tak telefonu kaldırır birini arar. Telefonun diğer ucundaki kişi Berlusconi'dir. Onunla sık sohbet eder.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR