24.02.2022-10:16 (Son Güncelleme:24.02.2022-10:32)


1

Beşiktaş Ukrayna'da Vorskla Poltava takımında forma terleten Lüksemburglu Olivier Thill'i ile ciddi bir şekilde ilgileniyor.



2

Siyah beyazlılarda bu anlamda son olarak gündeme gelen isim ise Lüksemburglu yıldız Olivier Thill oldu.



3

Ukrayna'da, Rusya ile yaşanana gerilim nedeniyle futbolcunun ülkeden gitmek istediği aktarıldı. Ülkenin Vorskla takımında forma terleten Lüksemburglu yıldızın uygun maliyeti ise Beşiktaş'ın oldukça dikkatini çekti.



4

Bu sezon 16 karşılaşmada 8 gol ve 7 asist yapan Thill'in en önemli özelliği Beşiktaş'ın tam da aradığı 8/10 numarayı birlikte oynayabilmesi.



5

Mevcut piyasa değeri 1.8 milyon euro olan Lüksemburg doğumlu yıldızın maliyetinin çok yüksek olmaması Beşiktaş'ın transferde iştahını kabartmakta.



6

Asıl mevkisi merkez orta saha olan 25 yaşındaki futbolcu, 2023 Aralık ayına kadar sözleşmesi olan kulübü Vorskla Poltava'da toplam 32 maçta görev yaptı. Bu zamanda rakip fileleri 12 kez havalandıran Lüksemburglu futbolcu 9 kez asist yaparken; toplamda 21 gole direkt olarak etki sağlamış oldu.



7

Futbola ülkesinin Rodange takımında başlayan futbolcu ardından CS Fola takımına transfer oldu. Ardından Niederkorn takımının yolunu tuttu. Futbolcunun sonraki durağı ise Rusya'nın Ufa ekibi oldu. Ufa sonrasında ise Ukrayna'nın Vorskla Poltava takımına gitti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR