24.02.2022-15:12 (Son Güncelleme:24.02.2022-15:12)


1

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Galatasaray'dan kiralık olarak kadrolarına kattığı Yunus Akgün ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarla büyük ses getirdi.



2

Spor Toto Süper Lig'e bu sezon yükselen ve sergilediği performansla büyük bir beğeni toplayan Adana Demirspor, ligde aldığı başarılı sonuçların ardından 4. sırada yer alıyor. Adana ekibinde yükseliş her geçen hafta devam ediyor.



3

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Sabah Gazetesi'nden Tuncay Kurtuluş'a verdiği özel röportajda Galatasaray'dan kiralık olarak kadrolarına kattıkları Yunus Akgün ile ilgili olarak çok konuşulacak sözler söyledi. Başkan Sancak, Yunus Akgün ile ilgili açıklamalarında ;



4

Murat Sancak : Transferlerde yüzde 50-60 başarı elde ettiğiniz zaman bu başarıdır. Biz yüzde 80 başarı sağladık. Yunus Akgün'ü Türk futboluna G.Saray değil, biz kazandırdık. Şimdi herhalde yurtdışından da teklifler gelir. G.Saray'ın ilk 11'inin değişmez oyuncusu olur. Ama inşallah bizde gösterdikleri iyi performansı oralarda da gösterirler.



5

Murat Sancak : Yunus Akgün'ü ilk sene bedava verdiler para almadılar Ama ikinci sene palazlanınca kiralama parası aldılar. Şimdi herhalde istesek vermezler.



6

Murat Sancak : Galatasaray taraftarı çok zor bir taraftar. Bir iki hata yaptığı zaman oyuncusunu yollayabiliyor. Şimdi de mesajım onlara olsun, biraz sabırlı olsunlar. Başakşehir maçında 1-0 öndeyken Gökhan İnler'in bir hatasıyla kaybettik.



7

Murat Sancak : Futbolcular bir kulüpten alıyorsak o kulübe karşı forma giymesini doğru bulmuyorum. Etkileniyorlar. Yunus Akgün de G.Saray maçında ilk yarıda sahada yoktu. Devre arasında onu kendine getirmek için benim babacan tavrımı bilirler. Şöyle iki tane tokat attım, dedim ki 'Hayırdır Fatih Terim seni seyrediyor diye korkarak mı oynamıyorsun" dedim. 'Çık adam gibi oyna. Senin paranı burası veriyor. Buradan ekmek yiyorsun' dedim.



8

Murat Sancak : Ondan sonra çıktı 2 tane gol attı. Etkileniyorlar doğal olarak. Orada kötü niyet aramamak lazım. Volkan Şen'de de Erkan Zengin'de de bunu yaşadık.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR