Adana Demirspor'da kiralık olarak forma giyen Yunus Akgün Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu

Galatasaray’ın sezon başında Adana Demirspor’a kiraladığı Yunus Akgün, İstanbul’da oynanan Galatasaray karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. Sarı kırmızılı takımla kupalar kazanmak istediğini söyledi.

17.05.2022-09:57 - (Son Güncelleme: 17.05.2022-10:57)

Spor Toto Süper Lig’e bu sezon yükselen ve sergilediği performansla büyük bir beğeni toplayan Adana Demirspor’da kuşkusuz en çok dikkat çeken isimlerden biri olan Yunus Akgün, dün akşam oynanan Galatasaray karşılaşmasında da fileleri havalandırmayı başardı.

Adana Demirspor’un İstanbul’da Galatasaray’a 3-2 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Yunus Akgün, söylediği sözlerle tüm dikkatleri üzerine çekti. Galatasaray’ın Adana Demirspor’da kiralık olarak forma giyen genç yıldızı Yunus Akgün, yaptığı açıklamalarda ;

‘Benim açımdan duygusal bir maçtı!’

Galibiyet için gelmiştik ama güzel bir futbol izlettiğimizi düşünüyorum. Benim açımdan duygusal bir maçtı. Taraftarlar beni maçtan önce ve sonra alkışladı. Çok teşekkür ediyorum onlara. Kontratım var ve seneye döneceğim Galatasaray’a. Döndüğümde neler olacak hep beraber göreceğiz.

‘Galatasaray hoca değişikliği sonrasında…’

Bu sezon aslında, Avrupa başarılı olup, ligde istediğini yapamayan bir Galatasaray oldu. Son maçta Barcelona’ya karşı da iyi oynadılar. Kaliteli bir kadro var ama, hoca değişikliği sonrasında sistemi oturtamadılar. Bugün kazandılar, tebrik ediyorum.


‘Gol atıp sevinmek bana yakışmazdı’

Benim Galatasaray ile 2024’e kadar sözleşmem var. Tabii ki Galatasaray’a dönüp şampiyonluklar yaşamak, kupalar kazanmak istiyorum. Ben Galatasaray’da büyüdüm. Çocukluğum da Galatasaray’da geçti. Bugün taraftarlar bana çok destek oldular. Gol atıp sevinmek bana yakışmazdı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal