Adana Demirspor'da Vincenzo Montella, Galatasaray karşısında galibiyeti kaçırdıklarını açıkladı! Yunus Akgün'ün harika bir sezon geçirdiğini gelişimi için takımda kalabileceğini söyledi

Adana Demirspor’un İtalyan teknik adamı Vincenzo Montella, Galatasaray karşısında aldıkları 3-2’lik mağlubiyetin ardından açıklamalarda bulundu. Maçta galibiyete zaman zaman yaklaştıklarını söyleyen Montella, aynı zamanda Yunus Akgün’ün sezon boyunca muhteşem bir performans sergilediğini söyledi.

17.05.2022-09:47 - (Son Güncelleme: 17.05.2022-10:27)

Spor Toto Süper Lig’in 37. Haftasında oynanan Galatasaray – Adana Demirspor karşılaşmasında sarı kırmızılı ekip sahadan 3-2’lik galibiyetle ayrılmayı başarırken oynanan karşılaşma ise nefesleri kesti.
Yüksek tempoda oynanan keyifli karşılaşmada tam 5 gol atılırken aynı zamanda Galatasaray’ın Bafetimbi Gomis ile bulduğu 4. Gol de var incelemesinin ardından iptal edildi.

Bu sezonun flaş ekiplerinden biri olan Adana Demirspor’da Teknik Direktör Vincenzo Montella, Galatasaray karşısında aldıkları mağlubiyetin ardından düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti. Montella, yaptığı açıklamalarda ;


‘Galibiyete iki takımda çok yaklaştı’

Çok açık sonuçlu bir maçtı. İki takım da kazanabilirdi. Takımımın sergilediği performanstan mutluyum. Çok güzel ambiyansta oynadık. Sergilediğimiz performans da iyiydi. İki taraf da kazanabilirdi. Sonuna kadar da böyle gitti. En doğru sonuç beraberlik olabilirdi. Buraya gelmeden önce skor almak istiyordum. Güzel bir sezon geçiriyorduk. Acı bir tatla ayrılıyoruz. Mario karşı karşıya atsaydı başka bir şey konuşuyorduk. Seviyeli bir rakibe karşı iyi bir maç çıkardığımızı düşünüyorum. 1 ay öncesine kadar muazzam bir sezon geçiren Adan Demirspor var. Son maçların iki tanesi istediğimiz gibi değildi. Avrupa’yı yakalamışken düşüş yaşadık. En önemli anlarda şansımız yanımızda değildi. Bazı anlarda şanslı değildik. Seneye için kulüp tarafından bizim tarafımızdan geliştirme amaçlı planlarımız var. Nasıl geliştireceğiz diye hepsini konuşacağız.

‘Bu sezon muazzam bir performans gösterdi…’

Yunus Akgün sezon boyunca muazzam performans gösterdi. Bugün gol attı. Kendisi için duygusal bir andı. Çok büyük potansiyele sahip bir oyuncu. Galatasaray biraz daha gelişmesini istiyorsa biraz daha bizde kalmasına müsaade edebilirler.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal