01.01.2022-11:31 (Son Güncelleme:01.01.2022-11:46)


1

Son olarak İtalya'nın Cagliari kulübünde oynayan Brezilyalı forvet arkası Diego Farias ile Adana Demirspor ve Konyaspor ciddi bir şekilde ilgileniyor.



2

Süper Lig'de devre arasına girilmişken transfer heyecanı da bir hayli arttı. Süper Lig'de bu anlamda transferde vites yükselten takımlar arasında Adana Demirspor ve Konyaspor bulunuyor. İki ekip transfer için kolları sıvamışken ortak bir futbolcuyu gözlerine kestirdiler.



3

Adana Demirspor ve Konyaspor gözlerine 31 yaşındaki Brezilyalı yıldız futbolcu Diego Farias'ı kestirdi. Forvet arkası pozisyonda forma terleten 31 yaşındaki Diego Farias ile iki takımın yoğun bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



4

Sambacı ile iki takımında yakından ilgilendiği aktarılıyor. Futbolcunun ise Türkiye'ye gelmeye oldukça sıcak baktığı fakat hangi takıma transfer olacağı ise büyük merak konusu haline geldi. Diego Farias'ın, İtalya dışında herhangi bir takıma transfer olmaması ise büyük dikkat çekiyor.



5

Brezilyalı olan futbolcu Diego Farias'ın kariyerinde hiç İtalya dışında top oynamamış olması büyük dikkat çekti. Kariyerinde Chievo Verona, Hellas Verona, Padova ve Empoli gibi takımlarda top koşturan futbolcu son olarak ise Cagliarinin formasını terletti.



6

Sambacı şimdilerde ise kulüpsüz bulunuyor. Diego Farias'ın kulüpsüz olması Konyaspor'un ve Adana Demirspor'un transferde elini güçlendiriyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR