Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella'dan Fatih Terim açıklaması!

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, eski Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim hakkında söyledikleriyle dikkatleri üzerine çekti.

04.03.2022-17:59 - (Son Güncelleme: 04.03.2022-17:59) Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella'dan Fatih Terim açıklaması!

Spor Toto Süper Lig'e bu sezon yükselen ekiplerinden biri olan Adana Demirspor, sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Montella yönetiminde yükseliş

Bu sezonun en çok dikkat çeken ekiplerinden biri haline gelen Adana Demirspor, Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde oynadığı futbolla büyük bir beğeni topluyor.

Fatih Terim hakkında konuştu

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Adana'da vermiş olduğu röportajda eski Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile ilgili olarak ;

' Fatih Terim çok saygı duyduğum bir isim. İtalya'da çok sevilen bir isim. Özellikle Floransa'da büyük saygı duyuluyor. Ben Fiorentina'da çalıştığım dönemde Fatih Terim'e olan saygı ve sevgiyi gördüm. Kendisi Adanalı, umarım sezon sonuna kadar bizi ziyarete gelir. Çok sevdiğim ve saygı duyduğum bir hoca. Kendisiyle sohbet etmek isterim. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal