Rusya'nın Ukrayna işgali sonrası Krasnodar takımındaki yabancı futbolcular takımdan ayrılmaya başladı!

Rusya'nın, Ukrayna'ya müdahalesi sonrası Rus ekibi Krasnodar'ın yabancı futbolcuları takımdan ayrılmaya karar verdi. Takımın Alman teknik direktörü Daniel Farke sonrası yabancı futbolcuların da Rusya'dan ayrılmak istediği öğrenildi.

04.03.2022-17:31 - (Son Güncelleme: 04.03.2022-17:31) Rusya'nın Ukrayna işgali sonrası Krasnodar takımındaki yabancı futbolcular takımdan ayrılmaya başladı!

Rusya'nın, Ukrayna'yı işgali sonrası UEFA ve FIFA tarafından büyük yaptırımlara uğrayan Rusya'da spor faaliyetleri önemli derecede etkilenmiş durumda. Rus takımlarından Krasnodar'da bu yaptırımlardan fazlasıyla etkilenmiş gözüküyor. Takımda ilk olarak göreve gelen Daniel Farke, işgalin ardından hiç maça çıkmadan görevden ayrıldı. Takımda şimdi de yabancı oyuncuların sözleşmeleri askıya alınmakta.


Yabancı futbolcuların sözleşmeleri donduruldu

Rus ekibinde birçok yabancı futbolcu ayrılık kapısında bulunmakta. Takımda sözleşmeleri askıya alınan iismler arasında yakın zamanda ciddi ücretler ödenen futbolcular da bulunuyır. PSG'nin eski yıldızı Grzegorz Krychowiak, Ağustos ayında 3 yıllık yeni sözleşme imzalamasına rağmen takımdan ayrılmak istiyor. Eski Newcastle United futbolcusu Remy Cabella ise şimdiden Montpelliler ile antrenmanlara çıkmaya koyuldu. Takımda ayrılmak isteyen diğer yıldızlar arasında ise Erik Botheim, Cristian Ramirez, Kaio, Wanderson ve Viktor Claesson gibi önemli isimler de yer alıyor. Henüz Ocak ayında 8 milyon euro'ya transfer edilen Junior Alonso da kulüple yol ayrımında. Rusya'da Krasnodar dışındaki diğer takımlardaki yabancı futbolcuların ise nasıl bir yol izleyeceği merak konusu haline geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal