11.05.2022-15:21 (Son Güncelleme:26.05.2022-17:19)


1

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un teknik direktörü Vincenzo Montella'dan önemli açıklamalar geldi. Teknik adam Beşiktaş'ın futbolcusu Michy Batshuayi'ye övgüler dizdi ve futbolcuyu transfer etmek istediğini belirtti.



2

Süper Lig'de bu sezonun en çok dikkat çeken takımlarından birisi olan Adana Demirspor'da kritik gelişmeler yaşanıyor. Takımın teknik direktörü Montella son olarak katıldığı bir programda oldukça ilgi çeken açıklamalarda bulundu.



3

Montella kulübede oturmayı sevmemesi ile ilgili olarak, 'Maçı hep ayakta izlerim. Futbolcu iken yedek olmadan nefret ederdim. Şu anda en çok zorlandığım nokta ise futbolcularımın yedek bırakıldığında doğru reaksiyon vermemeleri oluyor. Örneğin yüzde 70 ile çalışıyorlarsa tamamını vermiyorsa beni zorluyor. Kendini hazır tutman gerekiyor her zaman' şeklinde konuştu.



4

Belhanda'nın pazar günü golden sonra kendisine gelerek gol sevinci yaşadığını belirten Montalla, 'Ben aslında bana kötü şeyler söylemesini bekliyordum. Baktığınızda çok istekli bir futbolcu ama fiziksel olarak bazı zorluklar yaşadı. Bazen futbolcularıma şunu söylüyorum.



5

Yedek bırakıldığınızda tabi ki de bunu kabul etmeyin. Bunun için bir şeyler katmanız ve bunun için bir şeyler yapmanız geriyor. Gerekirse girin maça, gol atın ve bana küfredin' ifadelerine yer verdi.



6

Teknik adam devam eden açıklamalarında ise Balotelli için, 'Bu tür profesyonel iyi ve egolu futbolcuları yönetmek için net ve dürüst olmanız gerekiyor. Bir geçmişleri varsa bunu yansıtmak da onların elinde. Her zaman dürüst ve net olursanız, bu tür futbolcularla başarılı olursunuz.' dedi.



7

Montella Süper Lig'de en çok beğendiği futbolcunun Michy Batshuayi olduğunu belirtti ve 'Takıma çok yardımcı oluyor. Beğenmiyorlarsa seneye biz alalım' dedi.



8

Teknik adamın Belçikalı futbolcu hakkındaki sözleri büyük yankı uyandırdı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR