11.05.2022-14:09 (Son Güncelleme:25.07.2022-16:48)


1

Önemli gelişmeler söz konusu

Önemli gelişmeler söz konusu

Süper Lig'de bu sezon hedeflerinin oldukça gerisinde kalan ve kulübün teknik adamı Erol Bulut ile yolların ayrılacağı konuşulan Gaziantep FK takımında önemli gelişmeler yaşanıyor.



2

Ayrılmıyor

Ayrılmıyor

Son gelen bilgilere göre teknik adam takımdan ayrılmayacak.



3

Açıklama geldi

Açıklama geldi

Süper Lig ekibi Gaziantep FK konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, 'Gaziantep Futbol Kulübümüz, Teknik Direktörümüz Erol Bulut ile 2022-2023 sezonu planlamalarına başlamıştır.



4

Resmen duyuruldu

Resmen duyuruldu

Yeni sezon öncesi alınan kararlar neticesinde Profesyonel Futbol Takımımızın 2022-2023 sezonu planlaması, kadro yapılanması, sezon organizasyonları ve kulübümüz hedeflerine sağlam adımlarla ulaşabilmesi adına tüm çalışmalar başlamış bulunmaktadır. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.' ifadelerine yer verildi.



5

Büyük umutlarla başlamıştı

Büyük umutlarla başlamıştı

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK yeni sezona çok büyük umutlarla başlamıştı. Fakat sezon sonu yaklaşırken kulüp ligde istenilen konumda bulunmadı.



6

Onay çıktı

Onay çıktı

Bu nedenle takımın teknik direktörü Erol Bulut'a yönelik olarak büyük tepkiler geldi. Erol Bulut'un, takımla yollarını ayırması yoğun bir şekilde gündeme gelmekteydi. Fakat teknik adam ile ilgili alınan son kararda Erol Bulut'un gelecek sezonda Güney ekibini çalıştırmasına onay çıktı.



7

Hocanın kariyeri

Hocanın kariyeri

Erol Bulut teknik adam kariyerinde ilk olarak Kartalspor, Y. Malatyaspor ve Elazığspor'un yardımcı antrenörlüğünü yaptı. Sonrasında ise Başakşehir'in yardımcı antrenörü oldu. Kariyerinde çıkışını ise Yeni Malatyaspor'un ardından gerçekleştirdi.



8

Gelişmeler yankı uyandırdı

Gelişmeler yankı uyandırdı

Alanyaspor sonrasında Fenerbahçe'yi çalıştıran Erol Bulut son olarak ise Gaziantep FK'nın başında bulunuyor. Teknik adam ile ilgili gelişmeler ise büyük yankı uyandırmış durumda.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR