09.02.2022-09:57 (Son Güncelleme:09.02.2022-09:57)


1

Adana Demirspor, Spor Toto Süper Lig'deki ara transfer döneminin son anlarında yapmış olduğu transferle herkesi şaşkına çevirdi.



2

Bu sezon başından bu yana yapmış olduğu transferlerle lige adeta damga vuran Süper Lig'in yeni ekibi Adana Demirspor, ara transfer döneminde de yaptığı hamlelerle bir kez daha dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.



3

Spor Toto Süper Lig'deki ara transfer döneminin kapanmasına oldukça kısa bir süre kalmışken, geçtiğimiz günlerde Çaykur Rizespor ile olan sözleşmesini fesheden golcü oyuncu Loic Remy ile anlaşan Adana Demirspor, transferi resmen açıkladı.



4

Adana Demirspor'un resmi internet sitesi üzerinden Loic Remy transferi ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada ;



5

' Daha önce Nice, Marsilya, Chelsea, Newcastle United, Crystal Palace, Las Palmas, Getafe, Lille ve Ç. Rizespor formalarını giymiş tecrübeli futbolcu Loic Remy ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladık. Oyuncumuza mavi-lacivertli formamız altında başarılar dileriz. ' ifadelerine yer verildi.



6

Avrupa'da çeşitli kulüplerde forma giymesinin ardından 2020-2021 sezonunda Fransız ekibi Lille'den Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'a transfer olan 35 yaşındaki golcü Loic Remy, 28 karşılaşmada Karadeniz ekibinin formasını giymiş 7 gol, 1 asistlik bir katkı sağlamıştı.



7

Vincenzo Montella'nın forvet rotasyonunda Loic Remy'ye önemli bir rol vereceği gelen bilgiler arasında yer alıyor.



8

Adana Demirspor taraftarları Loic Remy transferi nedeniyle bir hayli mutlu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR