08.01.2022-10:36 (Son Güncelleme:08.01.2022-11:05)


1

Galatasaray altyapısından çıkan ve geçtiğimiz sezonun başında Lille'e transfer olan 19 yaşındaki orta saha futbolcusu Mustafa Kapı, Adana Demirspor ile anlaştı.



2

Galatasaray altyapısında yetişen ve Fransa Ligue 1 ekiplerinden Adana Demirspor'a transfer olan Mustafa Kapı ile anlaştığını resmen duyurdu. Adana temsilcisi, Lille ile yollarını ayıran ve başka Süper Lig ekiplerinin de ilgilendiği 19 yaşındaki orta saha futbolcusu ile 3.5 yıllık sözleşmeye vardığını resmen duyurdu.



3

Mavi Lacivertli Adana temsilcisi Adana Demirspor yaptığı transfer ile ilgili açıklamasında, 'Kulübümüz son olarak Fransa'nın Lille takımında forma giyen 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Mustafa Kapı ile 3,5 yıllık resmi sözleşme imzalamıştır. Oyuncumuza hoş geldin diyor, mavi-lacivertli forma altında başarılar diliyoruz!' ifadelerine yer verdi.



4

19 yaşındaki genç yıldızın Fransa macerası kısa sürse de yeteneği ile Türk futbolunun çok şey beklediği isimlerden birisi olarak dikkat çekiyor.



5

Genç yıldızın transfer olduğu Adana Demirspor'da sergileyeceği performans gerek Adana Demirspor taraftarları gerek futbolseverler tarafından merakla bekleniyor.



6

Mustafa Kapı'nın, Adana Demirspor'a transferi büyük gündem oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR