07.01.2022-18:35 (Son Güncelleme:07.01.2022-18:35)


1

Ülkemizde İz Bıraktı!

Ülkemizde İz Bıraktı!

. Siyah beyazlılara transfer olduğu günden bu yana gerek sahadaki duruşu gerek oynadığı futbol ile uzun yıllar siyah beyazlıların formasını terleten futbolcu büyük alkış aldı. Oynadığı futbol ve karakteri ile büyük alkış alan futbolcu, Beşiktaş ile pek çok önemli zaferin kazanılmasında kilit rol oynadı. Bu anlamda Beşiktaşlı taraftarların sevgilisi haline gelen futbolcu, ülkemizde de taraflı tarafsız pek çok futbolseverin hayranlık duyduğu bir isim haline geldi. Futbolcu uzun yıllar orta sahada takıma her anlamda liderlik etti.



2

Futbolcunun Hayatı

Futbolcunun Hayatı

Atiba Hutchinson, 8 Şubat 1983 tarihinde Kanada'nın Ontario şehrinde doğdu. Futbol kariyerine ise ilk olarak Kanada'nın Vaughan takımında başladı. Sonrasında Toronto'ya transfer olan futbolcu İsveç'in Östers takımına transfer oldu. İsveç'te Östers takımı sonrası Helsinborg'a transfer oldu. Helsinborg takımında sergilediği performansla Danimarka ekibi Kopenhag'ın yolunu tuttu. Kopenhag sonrası ise Hollanda'nın PSV takımına gitti. Futbolcu kariyerine damga vuracak olan Beşiktaş'a ise 2013 yaz transfer döneminde transfer oldu. 2013 yılından beri Beşiktaş'ın formasını başarıyla terletmektedir. Kanada Milli Takımı'nın da futbolcusudur.



3

Hangi Mevkide Oynamaktadır?

Hangi Mevkide Oynamaktadır?

Atiba Hutchinson, ana mevki olarak merkez orta saha pozisyonunda oynamaktadır. Ayrıca önlibero ve sağ bek pozisyonlarında da görev alabilmektedir.



4

Başarıları Nedir?

Başarıları Nedir?

Atiba Hutchinson kariyeri boyunca 3 kez Türkiye Şampiyonluğu yaşadı. 1 kez Türkiye Kupası ve 1 kez Beşiktaş Süper Kupası'nı kazandı. 4 kez Danimarka Ligi'ni ve 1 kez de Hollanda Kupası'nı kazanma başarısı gösterdi.



5

Hangi Takımlarda Forma Giydi?

Hangi Takımlarda Forma Giydi?

Atiba Hutchinson, kariyeri boyunca sırasıyla; Vaughan, Toronto, Östers, Helsinborg, Kopenhag ve PSV takımına transfer oldu. Son olarak ise uzun yıllar Beşiktaş'ın formasını terletmektedir.



6

Nerelidir?

Nerelidir?

Tecrübeli futbolcu aslen Trinidad ve Tobagolu olmakla beraber Kanada vatandaşıdır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR