Adana Demirspor-Kasımpaşa maçı ne zaman, nereden izlenir şifresiz 2024? (Muhtemel ilk 11’ler)

Trendyol Süper Lig’de 25. hafta, Adana Demirspor Kasımpaşa maçıyla beraber başlayacak. Her iki takım da sahadan 3 puanla ayrılmak istiyor. Peki Adana Demirspor-Kasımpaşa maçı ne zaman, nereden izlenir şifresiz 2024? İşte Adana Demirspor-Kasımpaşa muhtemel ilk 11’leri…

09.02.2024-13:06 - (Son Güncelleme: 09.02.2024-13:06) Adana Demirspor-Kasımpaşa maçı ne zaman, nereden izlenir şifresiz 2024? (Muhtemel ilk 11’ler)

Adana Demirspor, ligin 25. haftasının açılış maçında sahasında Sami Uğurlu yönetimindeki Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Hikmet Karaman’ı takımın başına geçiren ancak henüz istediği sonuçları alamayan Adana Demirspor bugün evinde karşı karşıya geleceği Kasımpaşa karşısında galip gelerek haftalardır süren 3 puan hasretini bitirmek istiyor. Son 2 maçında da kazanarak 6. sıraya kadar çıkan Kasımpaşa ise üst üste 3. galibiyetinin peşinde olacak.

Adana Demirspor-Kasımpaşa maçı ne zaman?

Adana Demirspor Kasımpaşa maçı 9 Şubat 2024 Cuma günü saat 20.00’de Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak. 

Hakem Burak Pakkan’ın yöneteceği yapacağı mücadele Bein Sports 1’de yayınlanacak.

Adana Demirspor-Kasımpaşa maçının muhtemel ilk 11’leri şu şekilde:

Adana Demirspor Kasımpaşa

Adana Demirspor: Ertaç ,Kevin Rodrigues, Mert, Morel, Svensson,N’diaye, Gökhan, Onyekuru, Akintola ,Cherif N’diaye, Emre Akbaba

Kasımpaşa: Günay, Yasin, Djilobodji, Tarkan, Fabiano, Malsa, Chouiar, Eysseric, Hajradinovic, Mustafa, Fall

Adana Demirspor-Kasımpaşa maçı nereden izlenir şifresiz?

Adana Demirspor ile Kasımpaşa arasında oynanacak mücadeleyi canlı izlemek için Bein Sports’a abone olmak gerekiyor. Ancak karşılaşmayı şifresiz ve ücretsiz şekilde yayınlayan bazı siteler bulunuyor. Bu sitelerden birisi olan Taraftarium24’te Adana Demirspor Kasımpaşa maçını canlı ve şifresiz izleyebilirsiniz. Fakat bu siteler yasa dışı siteler olduğu için yaşanabilecek olumsuzluklardan sorumlu olacağınızı unutmayın.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal