Adana Demirspor Göztepe maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | Adana Demir Göztepe youtube geniş özeti ve maçın golleri

Süper Lig’in son haftasında Adana Demirspor Göztepe ile kozlarını paylaşacak. Karşılaşmanın özetini izlemek isteyenler internetten Adana Demirspor Göztepe maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1, Adana Demir Göztepe youtube geniş özeti ve maçın gollerini araştırıyor. Detaylar ve fazlasını haberimizde bulabilirsiniz.

22.05.2022-20:30 - (Son Güncelleme: 23.05.2022-10:18) Adana Demirspor Göztepe maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | Adana Demir Göztepe youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’de sezonun son karşılaşmasında ligin flaş ekiplerinden Adana Demirspor kendi sahasında geçtiğimiz haftalarda lige veda eden Göztepe’yi konuk etti. Karşılaşma ise flaş bir skorla sonuçlandı. Mavi lacivertliler taraftarı önünde oynadığı mücadelede sahadan 7-0’lık galibiyetle ayrılarak ligin en farklı skoruna imza attı. Adana’da oynanan karşılaşmada Mario Balotelli attığı 5 golle maça damga vurmayı başardı.


Adana Demirspor Göztepe maçı ne zaman oynandı?

Spor Toto Süper Lig’in 38. Haftasında ligin son karşılaşmasında Adana Demirspor ile Göztepe Pazartesi akşamı saat 19.00’da Yeni Adana Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Karşılaşma Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak yayınlandı. Adana Demirspor Göztepe maçında Adem Cinek düdük çaldı.

Adana Demirspor Göztepe ilk 11’ler:


Adana Demirspor : Muric, İsmail, Samet, Tayyib, Rassoul, Gökhan, Sinan, Belhanda, Bjarnason, Yunus, Balotelli

Göztepe : Arda, Kerim, Mihojevic, Arslanagic, Berkan, Halil, Rudi, Atakan, Yalçın, Tijanic, Di Santo

Adana Demirspor Göztepe maçı özetini Bein Sports’un internet sitesine giriş yaparak izleyebilirsiniz.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal