05.01.2022-17:01 (Son Güncelleme:05.01.2022-17:54)


1

Galatasaray'da takımdan yolların ayrılması planlanan futbolculardan birisi de Aytaç Kara oldu. Takımdan ayrılması gündem olan Aytaç Kara ile Süper Lig ekibi Adana Demirspor'un çok ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



2

Sarı kırmızılıların gözden çıkarmış olduğu Aytaç Kara ile pek çok Süper Lig ekibinin ilgilendiği biliniyordu. Fakat futbolcuyla son olarak Adana Demirspor'un çok ciddi bir şekilde ilgilendiği ve transferi bitirmeye yakın olduğu aktarıldı.



3

Sarı kırmızılıların yeni transferlerinden olan futbolcu kendisinden beklenen performansın çok altında bir oyun sergileyince gözden çıkarılmıştı. Takımda gözden düşen futbolcu ile pek çok Süper Lig ekibi ilgileniyordu fakat Adana Demirspor futbolcunun transferinde öne çıkan taraf oldu.



4

Adana Demirspor'un futbolcuyla ve kulübüyle takın temasa başladığı ve transferin sonuçlanmasının an meselesi olduğu öğrenildi.



5

Aytaç Kara'nın, Akdeniz ekibi Adana Demirspor'a transfer olmaya oldukça sıcak baktığı öğrenildi.



6

Bu anlamda transferin en kısa sürede bitirilmesi bekleniyor. 28 yaşındaki futbolcuyla ilgili gelişmeler büyük bir merakla takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR