Adana Demirspor-Çaykur Rizespor Maçı Ne Zaman?

Süper Lig'de Adana Demirspor ile Çaykur Rizespor karşılaşacak. Futbolseverler maçla ilgili, ''Maç saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak'', şeklinde araştırmalar yapıyorlar.

08.09.2021-12:01 - (Son Güncelleme: 17.09.2021-14:47) Adana Demirspor-Çaykur Rizespor Maçı Ne Zaman?

Spor Toto Süper Lig zor bir karşılaşmaya sahne olacak. Zorlu maçta Adana Demirspor, Çaykur Rizespor ile mücadele edecek. İki takım da yeni sezonda ligde iyi bir yerlere gelmek ve ligi üst sıralarda bitirmek istiyorlar. Bu anlamda iki takımı da zorlu bir maç bekliyor olacak. Adana Demirspor lige yaptığı transferlerle büyük ses getirerek başladı. Takımda Dünya yıldızı Mario Balotelli gibi büyük bir yıldız isim var. Ayrıca Adana Demirspor, kadrosuna Galatasaray'dan bir başka yıldız futbolcu Faslı Younes Belhanda'yı kattı. Bu anlamda Adana Demirspor kadrosunu güçlendirdi. Kadrosunu güçlendiren takımda lige istenildiği gibi başlanılamaması dolayısıyla moraller bozuldu. Adana Demirspor'da bu nedenle Çaykur Rizespor'u yenerek lige güzel bir başlangıç yapmak istiyor. Adana Demirspor, Çaykur Rizespor'u yenerek moral bulmak ve taraftarlarına da moral vermek istiyor. Ligin yeni ekibi, bu sezon mutlaka ligde kalmak ve başarılı olmak istiyor. Öte yandan Çaykur Rizespor, etkili transferler yaptı. Bolasie gibi bir yıldızı kadrosuna katan takım bu anlamda transferde ses getirdi. Çaykur Rizespor'da zorlu Adana deplasmanında üç puan alabilmek için büyük bir çaba harcayacak. Bülent Uygun'un öğrencileri zorlu deplasmandan 3 puan alabilmek için var gücüyle mücadele verecek. Futbolseverleri heyecanlı bir maç bekliyor.

ADANA DEMİRSPOR-ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI NE ZAMAN?

Adana Demirspor-Çaykur Rizespor maçı 18 Eylül Cumartesi günü oynanacak.

ADANA DEMİRSPOR-ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

Adana Demirspor-Çaykur Rizespor maçı saat 19.00'da oynanacak.

ADANA DEMİRSPOR-ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Adana Demirspor-Çaykur Rizespor maçı beIN Sports HD 1'de yayınlanacak.

ADANA DEMİRSPOR-ÇAYKUR RİZESPOR MAÇNIN HAKEMİ KİM?

Adana Demirspor-Çaykur Rizespor maçının hakemi, Cüneyt Çakır olacak.

ADANA DEMİRSPOR-ÇAYKUR RİZESPOR MAÇININ MUHTEMEL 11'LERİ

Adana Demirspor: A.Muric, Semih Güler, Tayyip Sanuç, J. Svensson, Kaan Kanak, B. Stambouli, Y. Belhanda, L. Castro, Sedat, B. Assombalonga, Balotelli

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Gökhan Gönül, S.Holmen, F. Baiano, Cemali Sertel, D. Djokovic, Y. Pehlivan, T. Boyd, E. Sabo, Alper Potuk, B. Dabo

İKİ TAKIMIN ARALARINDAKİ SON 10 MAÇ

İki takım arasında oynana son 10 maçın 2' sini Adana Demirspor kazandı. 5'ini Çaykur Rizespor kazandı. 2 maç berabere tamamlandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal