16.02.2022-14:23 (Son Güncelleme:16.02.2022-14:23)


1

Olaylı geçen Adana Demirspor - Beşiktaş karşılaşmasının hakemi Ali Şansalan'dan geride kalan maç hakkında çarpıcı sözler geldi.



2

Süper Lig'in 25. haftasının kapanış karşılaşmasında Adana Demirspor ile Beşiktaş arasında kritik bir maç oynandı.



3

Oynanan mücadele büyük yankı uyandırırken karşılaşmanın hakemi Ali Şansalan'a da yoğun tepkiler geldi.



4

Özellikle karşılaşmanın ardından Adana Demirspor başkanı Murat Sancak'ın, maçın hakemi Ali Şansalan hakkındaki sözleri gündeme bomba gibi düştü. Murat Sancak'ın, Ali Şansalan hakkında yaptığı açıklamalar sonrası Ali Şansalan'dan dikkat çeken açıklamalar geldi.



5

Adana Demirspor ile Beşiktaş arasında oynanan mücadelenin tartışmalı hakemi Ali Şansalan kendisine yönelik olarak yoğun şekilde yapılan eleştirilere cevap verdi. Ali Şansalan yaptığı açıklamada, 'Maça giderken aramızda konuştuk. Ne güzel. İnsanlar yollarda stada akın ediyorlar. Tıpkı eski günlerdeki gibi. Maç çok güzel başladı. Öyle de bitti. Her anı heyecan dolu. Böyle keyifli maç. Böyle güzellikler. Maç sonu bizleri bunun önüne koymak anlaşılır gibi değil.'



6

'Verdiğimiz kararlar varsayalım ki yanlış. Hata yaptık diyelim, olabilir de. Öyle bile olsa böylesine futbolun her olumlu hareketini içinde yaşatan maçın önünde olmamalıydı. Futbolun yaşanan güzellikleri, verdiği zevk ve eğlence gündem olmalıydı. Hepimiz bunun parçasıyız. Maçta da hata yaptığımızı düşünmüyoruz. Her şey apaçık ortada' şeklinde açıklamalarına son verdi.



7

Maçın hakemi Ali Şansalan'ın yaptığı açıklamalar gündem oldu. Adana Demirspor ile Beşiktaş arasında oynanan mücadele sonrası gözler Ali Şansalan'ın üzerine çevrilmişti.



8

Bu anlamda Ali Şansalan'ın sözleri Türk futbolunda büyük ses getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR