24.01.2022-15:26 (Son Güncelleme:24.01.2022-15:41)


1

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Spor Toto Süper Lig'de başlayan ara transfer döneminde Trabzonspor'un ilgilendiği yıldız futbolcusu hakkında kritik bir açıklama yaptı.



2

Spor Toto Süper Lig'e bu sezon yükselen Adana Demirspor sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerinde tutmaya devam ediyor.



3

Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde muhteşem bir yükseliş yaşayan Adana Demirspor hem aldığı skorlar hem de oynadığı oyunla büyük bir beğeni topladı.



4

Adana Demirspor'da bu sezonun bu zamana kadar en çok dikkat çeken ekiplerinden biri olan 27 yaşındaki savunma oyuncusu Samet Akaydın'da Süper Lig devlerinin radarına takıldı.



5

Spor Toto Süper Lig'in lideri Trabzonspor, savunma hattına yerli bir oyuncu transfer etmek isterken Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın isteği üzerine Adana Demirspor'un başarılı oyuncusu Samet Akaydın'a yönelmişti.



6

Trabzonspor ile Adana Demirspor arasında gerçekleştirilen görüşmelerde Samet Akaydın transferi için bir anlaşma sağlanamamıştı.



7

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, son günlerde Trabzonspor'un ilgilendiği başarılı stoperi Samet Akaydın'ın transferi ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;



8

Murat Sancak : Trabzonspor Kulübü’nün Samet Akaydın’a olan ilgisi ve alakasından haberdarız. Bize sözlü olarak 750 bin Euro ve Yunus Mallı ve Abdulkadir Parmak’ı verdiler. Bu teklifi kabul etmedik. Abdulkadir Parmak olsaydı belki düşebilirdik ama o da Kayseri’ye gitti. Yunus Mallı’nın mevkileri bizde dolu. Ederini bulmadan Samet’i satmak istemiyorum. Samet’e de görüşmemizde bunu söyledim. 3 milyondan aşağı vermeyi düşünmüyorum. Oraya aldığım adama da ona yakın bir bedel ödeyeceğim.Trabzonspor'a da başarılar diliyorum

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR