24.01.2022-14:30 (Son Güncelleme:24.01.2022-15:19)


1

Fatih Karagümrük formasını terleten Aleksandar Pesic ile Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Hull City'nin ilgilendiği biliniyordu. Yıldız futbolcu için Fenerbahçe'nin de devreye girdiği aktarıldı.



2

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ün formasını terleten Sırp yıldız Pesic ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.



3

Sırp yıldız ile Acun Ilıcalı'nın satın aldığı İngiliz ekibi Hull City'nin ciddi bir şekilde ilgilendiği biliniyordu.



4

Acun Ilıcalı'nın takımına getirmek istediği yıldız futbolcu için son olarak Fenerbahçe'nin de devreye girdiği öğrenildi.



5

Sarı lacivertlilerin Sırp yıldızın transferi için harekete geçtiği ve transferde önemli gelişmelerin olduğu vurgulanmakta.



6

Fatih Karagümrük'ün golcü yıldızı Pesic bu sezon attığı gollerle Süper Lig'e damgasını vuran isimlerden birisi olmuştu. Süper Lig'de attığı gollerle büyük ses getiren yıldız futbolcuyla ilgili önemli gelişmeler gelmeye devam ediyor.



7

Pesic ile Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Hull City takımın ciddi bir şekilde ilgilendiği belirtilmişti. Acun Ilıcalı'nın talip olduğu futbolcu için son olarak Fenerbahçe'nin devreye girdiği aktarıldı. Sarı lacivertlilerin Sırp futbolcu ile ciddi bir şekilde ilgilendiği ve transferinde mutlu sona ulaşmak istediği belirtiliyor.



8

Sırp yıldız Pesic'in, Fenerbahçe'ye transfer olmaya daha sıcak baktığı gelen bilgiler arasında. Bunun nedeni olarak ise futbolcunun İstanbul'dan ayrılmak istememesi olduğu aktarılıyor. Sırp futbolcu ile ilgili kısa süre içerisinde önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR