Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörünün Şenol Güneş Olduğunu Açıkladı!

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, dün gece bağlandığı bir televizyon programında canlı yayında Beşiktaş'ın yeni teknik direktörünü açıkladı. Başkanın açıklamaları sosyal medyada gündem oldu.

15.02.2022-11:25 - (Son Güncelleme: 15.02.2022-11:36)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, geçtiğimiz haftalarda teknik direktörlükte yola Önder Karaveli ile sezon sonuna kadar devam edeceğini açıklamıştı. Beşiktaş'ta bu karar alınmasına rağmen eski teknik adamlarından Şenol Güneş'in önümüzdeki sezon başında göreve geleceğini iddia edilmişti.


MURAT SANCAK BEŞİKTAŞ'IN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜNÜ AÇIKLADI

Beşiktaş'ta önümüzdeki sezonda yeni teknik adamın kim olacağı merak içerisinde beklenirken, dün akşam beklenmedik bir gelişme yaşandı. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Beşiktaş ile oynadıkları karşılaşmanın ardından Beyaz TV ekranlarına canlı olarak yaptığı bağlantıda siyah beyazlıların yeni teknik direktörünü açıkladığı sözlerinde ;

' Beşiktaş’ın yeni sezonda teknik direktörü Şenol Güneş oldu. Kesin Beşiktaş’a gidiyor. Şenol Hoca Beşiktaş’a hayırlı olsun. Kesin ve net. Nedenini söyleyeyim. Miguel diye kondisyonerimiz vardı. Beşiktaş’ta göreve başladı. Şenol Hoca’nın yardımcısıydı. Şenol Hoca Beşiktaş’ta. Hayırlı olsun şimdiden. ' ifadelerini kullanarak gündeme bomba gibi düştü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal