Göztepe'de Nestor El Maestro Hatayspor Mağlubiyeti Sonrası Konuştu!

Göztepe'de Teknik Direktör Nestor El Maestro, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında konuk oldukları Hatayspor deplasmanında aldıkları 2-1'lik mağlubiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

15.02.2022-11:03 - (Son Güncelleme: 15.02.2022-11:34)

Spor Toto Süper Lig'de son haftaların formda ekiplerinden biri olan İzmir ekibi Göztepe, konuk olduğu Hatayspor deplasmanında büyük bir hayal kırıklığı yaşayan sarı kırmızılılar sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.


NESTOR EL MAESTRO'DAN AÇIKLAMALAR

Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Hatayspor deplasmanında aldıkları mağlubiyetin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Bugünkü maçta iki farklı yarı vardı diyebiliriz. İlk yarı açıkçası kendimiz gibi oynamadık. İkinci yarı daha sonrasında 3-5-2 gibi bir sistemle sahadaydık. Gerçekten bu sefer kendimiz gibi oynamaya, mücadele etmeye başladık. Maçın sonucuna bakacak olursanız bir puana aslında çok yakındık ama sahada bazı şanssızlıklar da peşimizi bırakmadı. Çok sıradışı farklı bir gol yedik. Ama şunu söyleyebilirim ki ilk yarı gibi oynadığımız zaman galibiyetlere uzak oluruz, fakat ikinci yarı da kendimiz gibi oynadık. ' ifadelerini kullanarak aldıkları mağlubiyeti değerlendirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal