08.01.2022-14:59 (Son Güncelleme:29.01.2022-10:09)


1

Fenerbahçe'nin genç forveti Allahyar Sayyadmanesh ile ilgili çok önemli gelişmeler yaşanıyor. Ukrayna ekibi Zorya Luhansk takımında kiralık olarak forma terleten Allahyar'ın, Fenerbahçe'ye dönerken geleceği ise büyük merak konusu haline gelmişti.



2

Ukrayna ekibi Zorya'da gösterdiği performansla büyük alkış alan İranlı genç futbolcu, Avrupa'nın pek çok önemli takımının transfer listesine girmişti. Futbolcuyla ilgili ise çok önemli bir gelişme yaşandı. Futbolcuya son olarak Acun Ilıcalı talip olmuştu. Acun Ilıcalı talip olduğu futbolcunun transferini resmen açıkladı.



3

Yakın zamanda İngiltere Championship ekibi Hull City'i satın alan Acun Ilıcalı çok konuşulacak bir transfere imza attı. Acun Ilıcalı'nın, Fenerbahçe'den Ukrayna ekibi Zorya'ya transfer olan Allahyar ile çok ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenilmişti.



4

Fenerbahçe ile Acun Ilıcalı'nın olumlu ilişkileri bağlamında bu transferin gerçekleşmesine büyük bir ihtimal olarak bakılıyordu. Futbolcu ile ilgili yaşanan son önemli gelişmeleri Rıdvan Dilmen duyurmuştu.



5

Fenerbahçe'den Ukrayna ekibi Zorya'ya transfer olan Allahyar, Ukrayna ekibi Zorya'da sergilediği performansla büyük ses getirdi. Futbolcu, Zorya'da attığı gollerle gerek Ukrayna'da gerek Avrupa'da transferin gözdesi haline gelmişti. Forvet olan genç yıldızın bu anlamda geleceği de büyük merak konusuydu. Futbolcu ile ilgili yaşanan gelişmeler Fenerbahçe camiasında büyük dikkat çekiyor.



6

Acun Ilıcalı yeni satın aldığı takıma teknik adam olarak Şota Arveladze'yi getirmesinin ardından düzenlenen basın toplantısında Allahyar Sayyadmanesh'in transferini bitirdiklerini resmen açıkladı.



7

Fenerbahçe'nin futbolcusu Allahyar Sayyadmanesh'i resmen açıklayan Acun Ilıcalı, İranlı forvetin sağlık kontrollerinden geçtiğini belirterek, 'Bazı oyuncularla sözleşme imzalayacağız, bunlardan biri Allahyar Sayyagmanesh. Zaetn şu anda sağlık kontrollerinden geçiyor. Onun gerçekten sansasyonel olacağına inanıyorum.' ifadelerine yer verdi



8

Futbolcunun Hull City'ye transferi büyük yankı uyandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR