08.01.2022-14:09 (Son Güncelleme:08.01.2022-14:32)


1

Sarı kırmızılılarda sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Galatasaray'da sezonun ilk yarısında Süper Lig'de etkisiz bir görüntü çizilirken ortaya çıkan tablo gerek Galatasaray taraftarları gerek Galatasaray takımı tarafından tepki topladı.



2

Sarı kırmızılılarda ortaya çıkan bu etkisiz görüntü sonrası, gözler takıma yapılacak olan takviyelere çevrildi.



3

Galatasaray'da bu anlamda transfer çalışmaları hız kazanırken, teknik anlamda da önemli hamleler geliyor. Galatasaray'da Fatih Terim'in teknik ekibine eski futbolcular olan Elmander ve Riera'yı katmak istediği öğrenildi.



4

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in, sarı kırmızılıların unutulmaz futbolcularından olan ve şu an sarı kırmızılılarda scoutlık görevi yapan Johan Elmander'i teknik ekibine katmak istediği için görüştüğü öğrenildi.



5

Ayrıca geçen sezon teknik heyette yer alan ve ailevi sorunlarından dolayı ülkesine geri dönen Alber Riera'yı da geri çağırdığı aktarıldı.



6

İki isimle ilgili yaşanan bu gelişmeler, gerek Galatasaray camiasında gerek Türk futbolunda büyük ses getirmiş durumda.



7

Galatasaray'ın eski İsveçli yıldızı Johan Elmander ile Albert Riera, sarı kırmızılıların tarihine iz bırakan futbolcular arasında yer aldılar. İki futbolcuda Galatasaray'da gösterdikleri etkili performansla kulüp tarihinin önemli başarılarında büyük rol oynadılar.



8

Galatasaray'da taraftarların sevgilisi haline gelen iki ismin yeniden sarı kırmızılılara dönmesi camiada büyük yankı uyandırdı. İki önemli futbol adamı ile ilgili gelişmeler gerek Galatasaray taraftarı gerek Galatasaray takımı tarafından büyük bir merakla takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR