Acun Ilıcalı Paylaştı Survivor 2022 All Star Kadrosunda Öyle İsimler Var ki

Ekranların en çok izlenilen yarışmalarının başında yer alan Survivor’ın 2022 All Star kadrosu açıklandı. Acun Ilıcalı kadroda yer alacak çok ses getiren isimleri paylaştı.

09.06.2021-09:39 - (Son Güncelleme: 20.12.2021-09:04) Acun Ilıcalı Paylaştı Survivor 2022 All Star Kadrosunda Öyle İsimler Var ki

Ekranların en çok izlenilen yarışmalarının başında yer alan Survivor’ın 2022 All Star kadrosu açıklandı. Acun Ilıcalı kadroda yer alacak çok ses getiren isimleri paylaştı. 

TV8 ekranlarında yayınlanan ve yapımcılığını Acun Ilıcalı’nın üstlendiği Survivor yarışması hız kesmeden devam ediyor. 2022 Survivor All Star için kadroların oluşturulduğunu açıklayan Ilıcalı, bu sezonun çok ses getireceğini belirtti. 

SURVİVOR 2022 ALL STAR KADROSU BELLİ OLDU

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı, Survivor 2022 All Star hakkında açıklamalarda bulundu. Ilıcalı yaptığı açıklamada, "Survivor All Star 2022 kadrosu belli oldu. Büyük ihtimal pazartesi veya salı günü açıklayacağız" demişti. Kadroya katılan isimler belli oldu. 

Survivor 2022 All Star kadrosu belli oldu

Üniversite öğrencileri ile bir araya gelen Acun Ilıcalı, öğrencilerin merak ettiği soruları cevapladı. Bir gencin Survivor 2022 All Star kadrosu belli oldu mu? Sorusu üzerine Ilıcalı, kadroların belli olduğunu önümüzdeki hafta isimleri açıklayacaklarını belirtti. Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada, "Survivor All Star 2022 kadrosu belli oldu. Büyük ihtimal pazartesi veya salı günü açıklayacağız. Ben de heyecanla bekliyorum isimleri" ifadelerini kullandı.

SURVİVOR ALL STAR 2022 KADROLARI BELLİ OLDU

Acun Ilıcalı merakla beklenen 2022 Survivor All Star kadrosunu açıkladı. 2022 kadrosunda da çok konuşulacak isimler yer alıyor.

Nisa Bölükbaşı

Evrim Keklik

Sercan Yıldırım

Barış Murat Yağcı

Mert Öcal

Ogeday Girişken

Furkan Kızılay

Batuhan Karacakaya

Berkan KarabulutAnıl

Berk Baki

Sude Burcu

Yasin Obuz

Yunus Emre Özden

Gizem Memiç

Nagihan Karadere

Hikmet Tuğsuz

Seda Ocak

Sema Aydemir

Adem Kılıçcı 

SURVİVOR 2022 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Merakla beklenen ekranların en çok izlenen yarışması Survivor, All Star 2022 kadrosuyla Ocak ayı itibariyle ekrana gelmeye başlayacak. MasterChef Türkiye'nin büyük finali ise Survivor başlamadan yapılacak.

ESKİ SEVGİLİLER SURVİVOR ALL STAR'DA BİR ARAYA GELDİ

Yarıştıkları sezon kendilerinden sık sık söz ettiren Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı, yarışma sonrası sevgili olduklarını açıklamaışlardı. Aralarında oldukça yaş farkı olan ve bu  yüzden sık sık eleştirilen ikilinin, ilişkilerinin reklam amaçlı olduğu iddia edilmiş. Çıkan haberleri yalanlayan ikili kısa bir süre sonrası olaylı bir şekilde ayrıldı. Birbirlerine demediklerini bırakmayan ikilinin Survivor 2022 All Star kadrosuna katılması, aşk yeniden mi alevleniyor haberlerini gündeme getirdi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal