Acun Ilıcalı müjdesiyle heyecan dorukta: Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz TV8'de!

Türkiye'nin sevilen televizyoncu ve yapımcısı Acun Ilıcalı, Survivor programında futbolseverleri sevindirecek bir açıklamada bulundu. Perşembe günü oynanacak olan Fenerbahçe-Olympiakos maçının TV8 ekranlarından şifresiz olarak naklen yayınlanacağını duyurdu.

17.04.2024-10:56 - (Son Güncelleme: 17.04.2024-13:13) Acun Ilıcalı müjdesiyle heyecan dorukta: Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz TV8'de!

Türkiye'nin tanınmış televizyoncu ve yapımcısı Acun Ilıcalı, Survivor programının en son bölümünde futbolseverler için sevindirici bir haber verdi. Ilıcalı, 22:00'da oynanacak olan Fenerbahçe-Olympiakos maçının TV8 ekranlarından şifresiz olarak naklen yayınlanacağını açıkladı. Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklamaya göre, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ikinci müsabakasında saat 22:00'da karşılaşacağı Olympiakos maçı, TV8'in seyircilerine şifresiz olarak sunulacak. Ilıcalı, "Fenerbahçe-Olympiakos maçı, TV8’de olacak." sözleriyle maçın yayınlanacağı kanalı ve detayları duyurdu.


Fenerbahçe'nin yarı final iddiası

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında dün Yunanistan'ın güçlü ekibi Olympiakos'a deplasmanda 3-2 mağlup olan Fenerbahçe, rövanşta avantajlı bir skorla sahadan galip ayrılarak yarı finale yükselmeyi hedefliyor. Sarı-lacivertli ekip, rövanş maçında Olympiakos'u iki farklı bir skorla mağlup etmesi halinde yarı finale adını yazdıracak.

Fenerbahçe-Olympiakos maçının hakemliğini Alman Tobias Stieler yapacak. Stieler'e, yardımcılıklarını aynı ülkeden Christian Gittelmann ve Mark Borsch eşlik edecek. Maçın dördüncü hakemi ise Daniel Schlager olacak. Alman hakem Tobias Stieler'in yönetimindeki maçta, futbolseverler heyecan dolu anlar yaşamaya hazırlanıyor.

Bu müjdeli haberle, futbolseverler Fenerbahçe'nin yarı finale yükselme mücadelesini şifresiz olarak TV8 ekranlarından takip edebilecekler. Maçın heyecanını ve gerginliğini Acun Ilıcalı'nın sunumuyla evlerinde yaşayacak olan taraftarlar, Fenerbahçe'nin yarı finale adını yazdırması için takımına olan desteğini bir kez daha gösterecek.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal