01.01.2021-17:21 (Son Güncelleme:05.05.2024-05:48)


1

Dün akşam Tv8 ekranında yayınlanan O Ses Türkiye Yılbaşı programında Acun Ilıcalı ile Beyazıt Öztürk arasına gerçekleşen diyalog izleyicileri gülümsetti. O Ses Türkiye’nin jüri koltuğunda oturan Beyazıt Öztürk, programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı’ya ‘2020'de neden 'MasterChef' oldu da, 'O Ses Türkiye' olmadı? Bunların hesabı verilecek, bunlar konuşulacak’ dedi. Ilıcalı’nın verdiği cevap ise programa damga vurdu.



2

Beyazıt Öztürk, bu sene pandemi nedeniyle yayınlanmayan O Ses Türkiye yarışmasıyla ilgili ‘2020'de neden 'MasterChef' oldu da, 'O Ses Türkiye' olmadı? Bunların hesabı verilecek, bunlar konuşulacak’ ifadelerini kullandı.



3

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı da bunun üzerine ‘Masterchef'te mücadele eden yarışmacılarımız koronavirüs tedbirleri kapsamında öncelikle testlerini oldular ve ayrı bir eve çıktılar. Ayrı evde yaşadıkları için dışarıyla bağlantıları kesildi. Stüdyo ile ev arasında gidip geldiler’ dedi.



4

Beyazıt Öztürk ise diğer jüri üyelerini işaret ederek ‘Sen bizim dördümüzün aynı evde yaşadığını mı sanıyorsun?’ diyerek esprili bir soru yöneltti.



5

Ilıcalı ‘O Ses'e günde 25-30 yarışmacı geldiği için ve sezon boyunca toplam 600-700 yarışmacı geldiği için sevgili jürilerimin sağlığını düşünerek, onların riske girmesini engelleme adına yıllardır klasik olan bu şovumuzu iptal ettim. Onlar için helal olsun. Sizlerin sağlınız için gerekiyorsa bu stüdyoyu yakarım. Bunu da not olarak düşmek istiyorum’ cevabıyla dikkat çekti.



6

Beyazıt da ‘Biz de gerekirse 'O Ses'i yapmazdık ama dördümüz bir odaya girip yemek yapardık’ stüdyoyu kahkahaya boğdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr