Serenay Sarıkaya, kısa bir süre önce merakla beklenen ‘Bergen’ filminde yoğunluğu nedeniyle rol alamayacağını açıklamıştı. Film için birçok farklı isim konuşulurken son olarak Bergen için Farah Zeynep Abdullah ile anlaşıldığı iddia edildi. Farah Zeynep Abdullah’tan henüz net bir açıklama gelmezken, güzel oyuncunun sosyal medya üzerinden Bergen’in fotoğrafını paylaşması iddiaları kuvvetlendirdi.
Son dönemin popüler oyuncuları arasında yer alan Farah Zeynep Abdullah'ın Bergen'in fotoğrafını Instagram hesabından yayınlaması ortaya atılan iddiaları güçlendirdi. Ancak Farah Zeynep Abdullah'ın henüz konuyla ilgili açıklama yapmaması hayranlarının kafalarını karıştırdı.
Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından zamanlaması uymadığı için "Bergen" filminde yer alamayacağını açıklamıştı.
Sarıkaya'nın yerine Gökçe Bahadır'a teklif götürüldüğü konuşuluyordu. Çıkan haberleri yalanlayan Bahadır, kendisine teklif gelmediğini belirterek, "Öyle bir teklif olmadı. Demet Evgar oldu diye biliyorum. Çok da güzel olmuş. Yolları açık olsun." ifadelerini kullanmıştı.
Bir süredir Serenay Sarıkaya'nın rol alacağı konuşulan 'Bergen' filmi, Sarıkaya'nın takvim yoğunluğu neden ile projede yer alamayacağını açıklaması üzerine, yeni isimlere yönelmişti.
Daha önce Gökçe Bahadır'ında adının anıldığı projede, son olarak Farah Zeynep Abdullah ile anlaşıldığı iddia edildi.
Son dönemin popüler oyuncuları arasında yer alan Farah Zeynep Abdullah'ın Bergen'in fotoğrafını Instagram hesabından yayınlaması ortaya atılan iddiaları güçlendirdi.
Ancak Farah Zeynep Abdullah'ın henüz konuyla ilgili açıklama yapmaması hayranlarının kafalarını karıştırdı.
1982 yılında müzik kariyerine başlayan Bergen, müzik dünyasında popüler olduğu yıl kocası tarafından yüzüne kezzap atılması sonucu hayatı değişti. Sağ gözünü kaybeden ünlü şarkıcı, sağ gözünün hasarı yüzünden saçlarını sağ gözünün üzerine atmasıyla, bazen ise güneş gözlüğüyle olan imajıyla hafızalara kazındı. 86 senedinde hazırladığı ‘Acıların Kadını’ albümü ve hayat hikayesinin anlatıldığı filmde rol alması sonrası ‘Acıların Kadını’ olarak anılmaya başlandı.
Sanat yaşamı boyunca, 'Sen Affetsen Ben Affetmem', 'Kader Diyemezsin', 'Benim İçin Üzülme', 'Elimde Duran Fotoğrafın' ve 'Neden Dönmesin?' gibi pek çok şarkı bıraktı. 14 Ağustos 1989'u 15 Ağustos'a bağlayan gece, Pozantı, Adana'da boşandığı eşi Halis Serbest tarafından kurşunlanarak öldürülen şarkıcı, memleketi Mersin'e defnedildi. Daha sonra pek çok arabesk ve nostalji konseptli albümlerde şarkıları yer alan Bergen, Ceylan Ertem, Ebru Yaşar, Emrah, Funda Arar, Muazzez Ersoy ve Işın Karaca gibi pek çok sanatçı tarafından cover'landı.