Acil nakit ihtiyacı olanlara müjde! Bugün başvuranların hesaplarına faizsiz 7.500 TL yatırılıyor

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşların yardımına Akbank yetişti! Banka yeni kampanyasıyla acil nakit ihtiyacı olanlara faizsiz 7.500 TL kredi imkanı sunacağını açıkladı. İşte detaylar...

27.04.2022-21:11 - (Son Güncelleme: 27.04.2022-21:12) Acil nakit ihtiyacı olanlara müjde! Bugün başvuranların hesaplarına faizsiz 7.500 TL yatırılıyor

Akbank'ın resmi internet sitesi üzerinden yapılan paylaşım ile kampanyaya dair tüm detaylar açıklandı. Kampanyaya başvurmak isteyen vatandaşların internet ya da mobil uygulama aracılığı ile başvuru işlemlerini yapması gerekiyor. Şubeler üzerinden yapılan başvurular geçerli olmayacak. Başvuruya dair diğer detaylar şu şekilde:

Başvuru yapmak isteyenler, Akbank Mobil uygulamasını yükleyip "Akbanklı olmak istiyorum" seçeneğinden ilerleyecekler. Kampanyadan ilk kez ve uzaktan Akbanklı olma sürecini bitiren yeni müşteriler yararlanabilecek. Söz konusu kampanya yalnızca bankanın mobil uygulamasında geçerli olduğu için Akbank Mobil ya da İnternet Şubesi uygulamalarıyla başvurular yapılabiliyor.

Kampanya başvuru nasıl yapılır?

Akbank müşterisi olduktan sonra beş gün içerisinde faizsiz kredi başvurusunu yapabilecek olan vatandaşların işlemleri kurye süreciyle tamamlanacaktır. Müşteriler, belgelerini tamamladıktan sonra evrakları bankaya ulaşan müşteriler beş gün içinde Akbank Mobil üzerinden kredi başvuru işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

 7500 tl nakit kredisi

Kampanya şartları nelerdir?

Banka tarafından yapılan açıklamada kampanya şartları şöyle belirtildi:

- Yapılan kredi başvuruları banka tarafınca değerlendirmeye alınacak ve olumlu bulunduğu taktirde onaylanacaktır.

- Onay alan krediler, Akbank Mobil ya da İnternet Şubesi üstünden kullanılabilecek.

- Kampanya dahilinde kullanılabilecek en az kredi tutarı 1000 TL olurken en fazla kullanılabilecek tutar ise 7.500 TL olacak. Yapılabilecek vade en fazla bir senedir. Kampanyada talep edilecek masraf sadece kredi tahsis ücretidir. Bu ücret de kredi miktarının yüzde 0,5'i + BSMV ücretidir.

- Kampanya sadece gerçek kişiler ve bireysel müşteriler için geçerlidir. Kampanyayı oluşturan kredinin türü ise ihtiyaç kredisidir.

- Tüm yeni Akbank müşterileri kredi kampanyasından yalnızca 1 defa faydalanabilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal