Kiba Inu coin nedir? KIBA coin projesi ve yol haritası

Kripto para üzerinden yatırım yapan insanlar merakla birçok coini internet üzerinden araştırıyor. Peki Kiba lnu token nedir? Kiba Coin nedir? Kiba coin gelecek vaadediyor mu? Tüm detaylar haberimizde.

27.04.2022-21:02 - (Son Güncelleme: 27.04.2022-21:02) Kiba Inu coin nedir? KIBA coin projesi ve yol haritası

Son yıllarda kripto para piyasasının artış göstermesiyle ve insanların nakit paralarını uzun vadede kâr elde etmek amacıyla kripto paraya yatırma isteğiyle birlikte birçok alt coin üretilmektedir ve insanlar merakla bu coinlerin detaylarını araştırmaktadır. Kiba coin ile ilgili tüm detayları haberimizde merak eden insanlar için derledik.

Kiba lnu coin nedir

Kiba lnu tokenin amacı uzay içinde en güvenilir Dex ve de Launchpad oluşturularak mem paraların bütünlüğünü geri getirmektir. Kripto para alanında eğlenceli ve organik büyümelerden yararlanabilmek için bir jeton olarak biliniyor. Kiba lnu kendisini, sık sık karşılaşılan problemleri çözmeye yardımcı ve diğer tokenler tarafından taklit edilen bir topluluk olarak açıklıyor. Şu an içinde kiba lnu coin üzerinden işlem yapılabilecek borsalar şu şekildedir; Gate.io, MEXC, BitMart, PancakeSwap (V2), Hotbit. Kiba coin, Naruto anime serisinde ana destekleyici karakter olan Kiba Inuzuka'dan esinlenerek oluşturulmuştur. Yanında da en güvendiği arkadaşı Akamaru bulunur. Kiba Inuzuka da dostlarına sadıktır ve onları koruyabilmek için her şeyi yapmaktadır. Kiba tokende bu enerji ve amaç ile yola çıkan bir topluluktur. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal