Açıköğretim Kayıt Yenileme Ne Zaman Bitecek?

Binlerce öğrencinin kayıtlı olduğu açıköğretim sisteminde kayıt yenileme tarihleri merak ediliyor. AÖF kayıt yenileme ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? gibi sorgulamalar yapılmaya başlandı. Buna göre, açıköğretim kayıt yenileme ne zaman bitecek? AÖF 2021 bahar dönemi kayıt yenileme tarihleri...

15.02.2021-11:46 - (Son Güncelleme: 15.02.2021-11:46) Açıköğretim Kayıt Yenileme Ne Zaman Bitecek?

Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan açıklamaya göre Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Dönemi kayıt yenileme tarihi 15 Şubat 2021 Pazartesi günü başlıyor. Buna göre kayıt yenilemek ve ikinci döneme devam etmek isteyen öğrenciler bugünden itibaren kayıt yenilemeye başlayacak.

AÖF KAYIT YENİLEME NE ZAMAN BİTECEK?

AÖF bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri 15 Şubat 2021 Pazartesi günü başlayacakç. 26 Şubat 2021 Cuma günü saat 23:30’da kayıt yenileme işlemi sona erecektir.

AÖF KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?

AÖF kayıt yenilemek için bankaya ödeme gerçekleştirilmesi gerekiyor. 

Kayıt yeniletecek öğrencilere Fakülte tarafından ders ataması gerçekleştirilmeyecek. Kayıt yenileyen öğrenciler 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders seçimi yapabilecek.

Kayıt yenileme işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Ders Seçimi (Ekle/Sil) Otomasyonu bağlantısından öğrenci şifresi veya e-devlet şifresi ile yapılabilir. Sistem içerisinden kayıt yenilerken internet bankacılığı üzerinden de ödeme gerçekleştirmek mümkün.

KAYIT YENİLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal