Acıbadem Okulları öğrencilerinden dikkat çeken ‘Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar’ projesi

Acıbadem Okulları öğrencilerinden Hanzade Mina Aydın ve Elif Özaslan, DINO TEAM adına düzenlenen ‘Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar’ projesi kapsamında, Haber365 güncel haber sitesine konuk oldu.

03.06.2022-18:12 - (Son Güncelleme: 04.06.2022-00:17)

Ne yazık ki, gelişen teknoloji, küreselleşme ve sanayileşmenin, yararları kadar zararları da bulunmakta. Her geçen gün tüketimin arttığı bir çağda, bazı önemli konulara yeteri kadar ilgi gösterilmiyor. Acıbadem Okulları 4.sınıf öğrencileri Hanzade Mina Aydın ve Elif Özaslan, sergi ünitesi kapsamında kurmuş oldukları DINO TEAM takımı olarak ‘Nesli Tükenen Hayvanlar’ projesiyle, aynı doğayı paylaştığımız ancak nesilleri giderek tükenmekte olan hayvanlara dikkat çekmek ve aynı zamanda insanları bilinçlendirmek için Haber365 güncel haber sitesine konuk olarak, Genel Yayın Yönetmeni ve Haber Koordinatörü ile röportaj gerçekleştirdi. 

Acıbadem okulları

Hayvanları korumak insanları korumak kadar önemli

Nesli tükenmekte olan hayvanlar, yok olma tehdidi altındaki hayvan türleridir. Bir türün tükenmekte olması demek, sayılarının giderek azalıyor olması ve doğal ortamlarında onları tehdit eden unsurlar ortadan kaldırılmazsa yok olacakları anlamını taşır.

Dünyanın, tüm canlıların ortak yaşam alanı olduğunu ve içinde bulunduğumuz sistemin aslında birlik içinde bütün halinde ilerlediğine değinen Hanzade Mina Aydın ve Elif Özaslan, hayvanları korumanın en az insanları korumak kadar önemli olduğuna dikkat çekerek; küresel iklim değişikliği, sanayileşme ve habitat tahribatı hakkında önemli bilgiler paylaştı. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal