AC Milan'ın Yıldızı Junior Messias'ın Ortaya Çıkan İlginç Hayat Hikayesi!

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Atletico Madrid, Milan'ı ağırlarken, İspanyol takımı yıkan Junior Messias'ın hayat hikayesi büyük gündem oldu.

25.11.2021-16:24 - (Son Güncelleme: 25.11.2021-16:24) AC Milan'ın Yıldızı Junior Messias'ın Ortaya Çıkan İlginç Hayat Hikayesi!

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Atletico Madrid, Milan'ı ağırlarken İspanyol takımı yıkan Junior Messias'ın hayat hikayesi çok büyük ses getirdi. Futbolcunun hayat hikayesi filmlere konu olacak cinsten.
Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Milan, deplasmanda Atletico Madrid'i deplasmanda 1-0 yenmeyi başardı. İtalyan takımında galibiyet golü 87. dakikada Junior Messias'tan geldi. Yıldız futbolcu attığı golle maça damga vurarkan futbolcunun ilginç hayat hikayesi ise büyük gündem oldu.

JUNİOR MESSİAS'IN FİLM GİBİ HAYAT HİKAYESİ

2011 yılında 20 yaşında karısı ve çocuğu ile Torino'ya göç eden Junior Messias, kuryelik yapmaya başladı. Futbolcu boş zamanlarında amatör olarak futbol oynuyordu. Bu sırada Torino'nun eski futbolcusu ve yöneticisi Ezio Rossi tarafından keşfedildi.
Junior Messias'ın takımı Gozzano, 17-18'de Serie C bileti almayı başardı. Brezilyalı yıldız futbolcu Serie C'deki ilk karşılaşmasında Gozzano formasıyla 23 Eylül 2018'de Cuneo'ya karşı bir karşılaşmaya çıktı.
Junior Messias böylece, kariyerindeki ilk profesyonel maçına 27 yaşında çıkmış oldu. Serie B'deli ilk karşılaşmasına 24 Ağustos 2019'da Cosenza'ya karşı Crotone formasını terletti.
Takımı ile Serie A bileti almayı başaran Junior Messias, Seri A'daki ilk golünü ise 25 Ekim 2020'de Cagliari'ye atmayı başardı. 30 yaşındaki yıldız futbolcu bu sezonun başında ise kiralık olarak Milan'ın yolunu tutmuş oldu. Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez forma terleten Junior Messias, İspanyol ekibi Atletico Madrid'i yıkan tek golün de sahibi olmayı başardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal