Abdurrahim Albayrak'dan çok konuşulacak itiraf! Mustafa Cengiz, Fatih Terim'i kovacaktı ben engel oldum

Galatasaray'da en son Mustafa Cengiz döneminde ikinci başkanlık görevini yürüten Abdurrahim Albayrak, Beyaz TV'ye açıklamalarda bulundu.

28.03.2022-14:52 - (Son Güncelleme: 28.03.2022-15:16)

Eski Galatasaraylı yönetici Abdurrahim Albayrak, rahmetli Başkan Mustafa Cengiz'in Fatih Terim'i göndermesine engel olduğunu açıkladı.

Gündem bir hayli karışık!

Galatasaray Spor Kulübü'nde son olarak gerçekleştirilen kongrede Burak Elmas ve yönetimi ibra edilmeyince başkanlık seçimine gidilmesi yönünde karar verildi.

Albayrak canlı yayında konuştu

Sarı kırmızılılarda son zamanlarda yaşanan bu gelişmeler gündemi bir hayli meşgul ederken, dün akşam Beyaz TV'ye canlı olarak bir telefon bağlantısı gerçekleştiren eski Galatasaraylı Abdurrahim Albayrak, söyledikleriyle büyük ses getirdi.

Mustafa Cengiz - Fatih Terim

Abdurrahim Albayrak'dan çok konuşulacak itiraflar

Eski Galatasaraylı yönetici Abdurrahim Albayrak, rahmetli Başkan Mustafa Cengiz ve Fatih Terim ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarda ;

' Dışarıda olduğum sürece televizyon programlarına çıkmadım Galatasaray'a zarar veririm diye. Deplasmanlardaki maçlara da gitmedim yanlış anlaşılır diye. Geçen sene bir gol averajla şampiyonluğu kaybettiğimiz Galatasaray'ı arıyorum tabii. Biz bütün Galatasaraylılar, ilk 3 sıradaki bir takımı takip etmeye alışkınız. Son zamanlarda alttaki takımları takip etmeye başladı. Galatasaray için üzücü bir durum bu. Fatih Hoca, ömrünü Galatasaray'a adamış bir insan. Hocayı gönderebilirsiniz. Çok kez Mustafa Cengiz başkanım da göndermek istedi ama ben engelledim. Bu tecrübedir. Başkanın yanında tecrübeli kimse yok. Burak Elmas'ın gönderiş şekli de yanlıştı. Galatasaray, Fatih Terim'in kendi yurdu, evi. Her zaman gelebilir. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal