Abdullah Kiğılı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un göreve geldiği günden bu yana başarılı olamadığını söyledi

Eski Fenerbahçe yöneticisi Abdullah Kiğılı, Başkan Ali Koç hakkında yaptığı açıklamalarla büyük ses getirdi. Geldiği günden beri başarılı olmadığını söyledi.

25.04.2022-15:35 - (Son Güncelleme: 25.04.2022-15:35) Abdullah Kiğılı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un göreve geldiği günden bu yana başarılı olamadığını söyledi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de geldiği günden bu yana başarı sağlayamayan Başkan Ali Koç zaman zaman oldukça ağır eleştiriler almıştı. Bu sezon da Fenerbahçe'nin şampiyonluktan uzak kalmasının ardından büyük bir hayal kırıklığı yaşanmıştı.


Abdullah Kiğılı'dan Ali Koç'a ağır sözler!

Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Abdullah Kiğılı, Akşam Gazetesi'ne yaptığı açıklamalarla büyük ses getirdi. Abdullah Kiğılı, Başkan Ali Koç hakkında yaptığı açıklamalarda ;

' Fenerbahçe bizim yıllarca hizmet yaptığımız kulübümüz ama artık ayrıldık. Şu anda sadece televizyonda maçları izliyorum. Yaşımız da ilerledi. Bundan sonra zaten bizim gibilerin futbolda yeri de yok. Kimsenin yüzümüze baktığı da yok. Onun için Fenerbahçe bizim takımımız. Tutuyor musun? Tutuyoruz, evet ama maçlarına gidiyor musun? Hayır. Zaten ne futbolu, ne basketbolu, ne voleybolu iyi gitmiyor. Ali Koç'a başarılar. Ne diyeyim? Bugün artık bu işleri yürütmek zor. Çıktı ortaya, 'yürüteceğim' dedi. Şimdiye kadar üç sene geçti. Bir şey yapamadı. Bundan sonra ne yapar bilemem. Allah yardım etsin. ' ifadelerini kullanarak dikkatleri üzerine çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal