Abdülkadir Ömür’e tepkiler artıyor: Trabzonspor taraftarının sabrı taşıyor

Bu akşam kritik bir Avrupa Ligi maçına çıkacak olan Trabzonspor’da Abdülkadir Ömür’ün ilk 11’de yine yer almaması taraftarın sabrını taşırdı. Bu sezon performansıyla hayal kırıklığı yaratan Ömür’e tepkiler artıyor. İşte detaylar...

03.11.2022-09:53 - (Son Güncelleme: 03.11.2022-17:04)

UEFA Avrupa Ligi’ndeki son grup maçında bu akşam Ferencvaros’u konuk edecek olan Trabzonspor’un muhtemel ilk 11’i açıklandı. İlk 11’de Abdülkadir Ömür’ün yine yer almaması bordo mavili taraftarın sabrını taşırdı. Bu sezon performansıyla hayal kırıklığı yaratan Abdülkadir Ömür henüz ilk 11’e girecek kadar iyi bir performans gösteremedi. 

Abdülkadir Ömür’e tepkiler artıyor

Geçtiğimiz sezon gelen şampiyonlukta yaşadığı kariyer sezonuyla büyük bir katkı sağlayan Abdülkadir Ömür, bu sezon bir türlü istenen seviyeye ulaşamadı. Bu sezon Avrupa Ligi ve Süper Lig'de forma giydiği 15 maçta yalnızca 5 kez ilk 11'de sahaya çıkabilen Milli futbolcu, 634 dakika süre aldı. Abdülkadir bu maçlarda ise sadece 1 gole imza atarken, gol pası veremedi. Bu performansıyla taraftarlardan olduğu kadar teknik heyetten de şikayet alan genç futbolcu için yönetim harekete geçmiş ve geçtiğimiz hafta sözleşmesini yenilemişti. Bu hamle sonrası Abdülkadir Ömür'ün performansının yükselişe geçmesi ve eski günlerine dönmesi bekleniyor.

Abdülkadir Ömür Ferencvaros

Trabzonspor’un hedefi gruptan çıkmak

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 6. ve son maçında Trabzonspor, Macaristan'ın Ferencvaros takımını konuk edecek.

Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde saat 20.45'de başlayacak karşılaşmayı Alman hakem Harm Osmers yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemleri ise Robert Kempter ve Dominik Schaal olacak. Karşılaşmayı Exxen platformu canlı yayınlayacak.

Ferencvaros'un 10 puanla lider olduğu grupta 6 puanla 3. sırada yer alan bordo-mavililer, 7 puanla 2. sırada bulunan ve son maçta sahasında Kızılyıldız ile karşılaşacak Monaco'nun önüne geçerek bir üst tura çıkmak istiyor.

Muhtemel ilk 11 açıklandı

Karadeniz ekibinin sahaya Uğurcan, Larssen, Bartra, Hugo, Eren, Gbamin, Hamsik, Djaniny, Bakasetas, Trezeguet ve Umut Bozok 11'iyle çıkması bekleniyor. Trabzonspor'un bu 11'inin tahmini piyasa değeri 74 milyon euro civarında. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal