10.03.2022-16:35 (Son Güncelleme:10.03.2022-17:11)


1

Görevden alınması çok konuşuluyor?

Görevden alınması çok konuşuluyor?

Merkez Hakem Kurulu'nun aldığı karar sonrasında bazı kritik isimlerin Süper Lig kariyeri son buldu. Bu isimlerden birisi de Abdülkadir Bitigen olarak göze çarpmakta. Abdülkadir Bitigen ile ilgili alınan son karar Türk futbolunun gündeminde büyük yankı uyandırdı.



2

Hakem kimdir?

Hakem kimdir?

Abdülkadir Bitigen 12 Şubat 1983 tarihinde Kayseri'de doğdu. Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği fakültesinden mezun olan Bitigen'in hakemlik dışındaki asıl mesleği ise diş hekimliğidir.



3

Hakemliğe başlaması

Hakemliğe başlaması

İlk olarak Paf ligi maçlarını yöneten 38 yaşındaki Abdülkadir Bitigen 2007 yılında profesyonel liglerde görev almaya başladı. 3. ligde 4 yol boyunca hakemlik yapan Abdülkadir Bitigen 2011 yılında ise TFF 3. Lig maçlarını yönetmeye başlamış ve 2 yıl boyunca burada görevde bulunmuştu. 2013-14 sezonuyla birlikte TFF 1. Lige kadar yükselmeyi başaran Abdülkadir Bitigen, 2014 yılında da Süper Lig'de görev almaya başladı. Bitigen'in Süper Lig'de yönettiği ilk maç Eskişehirspor - Konyaspor maçıdır.



4

Nerelidir?

Nerelidir?

Abdülkadir Bitigen Kayserili'dir.



5

Kaç yaşındadır?

Kaç yaşındadır?

Abdülkadir Bitigen 12 Şubat 1983 doğumludur. Yani 38 yaşındadır.



6

Asıl mesleği nedir?

Asıl mesleği nedir?

Abdülkadir Bitigen'in asıl mesleği diş hekimliğidir.



7

Hangi takımlıdır?

Hangi takımlıdır?

Abdülkadir Bitigen'in Galatasaraylı olduğu ifade edilmektedir.



8

Süper Lig'de uzun yıllardır maç yöneten hakemlerden birisi olan Abdülkadir Bitigen, ülkemizdeki futbolseverlerin dikkatini çeken ve en çok merak edilen hakemlerin arasında bulunuyor. TFF'nin üst klasman hakemlerinden birisi olan Abdülkadir Bitigen birçok önemli maçta görev aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR