ABD'li Polisler Çıplak Gezen Kadını Görünce Ne Yapacaklarını Şaşırdı!

Denver Uluslararası Havalimanında ilginç bir olay yaşandı. Havalimanına giren kadın soyunarak çıplak gezmeye başladı.

14.10.2021-15:09 - (Son Güncelleme: 15.10.2021-19:17) ABD'li Polisler Çıplak Gezen Kadını Görünce Ne Yapacaklarını Şaşırdı!

ABD'nin Colorado eyaletinde Denver Uluslararası Havalimanı'nda bir kadın x-ray cihazını geçince soyundu. Elinde bir bardak çay olan kadın çırılçıplak şekilde havalimanında yürümeye başladı.

YOLCULAR ŞOK OLDU

Etraftaki yolculara gayet normal bir şekilde hal hatır soran kadın, gelen polislere nasılsınız? nerelisiniz gibi soruları yöneltti. 



POLİSLER MÜDAHALE ETMEKTE ZORLANDI

Polisler yürümeye devam eden kadının üstünü örtmeye çalıştı. Bu müdahalenin üstüne kadın üstünü örtmemek için direndi. Polisler uzun uğraşlar ve ikna çabaları sonunda kadının üstünü örtmeyi başardı. Kendisini örten polislerle daha sonra çay içmeye devam eden kadının aile üyeleri havalimanına geldi. Erkek arkadaşından ayrıldığından beri psikolojik sorunlar yaşayan genç kadının tedavi altına alındığı söylendi.


HAVALİMANI YETKİLİLERİ ŞAŞKIN

İlk defa böyle bir olayla karşılaştıklarını bildiren havalimanı çalışanları şaşkınlıktan ne yapacaklarını bilemediklerini, polisi aradıklarını ve kadının güvenliği için kadının bulunduğu kısmın boşaltıldığını açıkladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal