ABD'de Otoyolda Seyreden Tır Şiddetli Rüzgarın Etkisiyle Yan Yattı! O Anlar Kamerada

Amerika Birleşik Devletleri’nin Nebraska eyaletinde kuvvetli rüzgar hakim oldu. Eyaletin otoyolunda seyir halinde bulunan bir tır, şiddet rüzgarın etkisi ile yan yattı.

17.12.2021-16:43 - (Son Güncelleme: 17.12.2021-16:43)

ABD’de etkili olan şiddetli rüzgar, otoyolda seyir halindeki bir tırın yan yatmasına sebep oldu. Otoyol üzerinde tırın devrilme anı, Nebraska Eyalet Devriyesi'nin araç kamerasına anbean yansıdığı görüldü. 

Amerika Birleşik Devletleri’nde şiddetli rüzgar, araç trafiğini olumsuz etkiledi. Otoyol üzerinde seyreden bir tır, yan yattı. O anlar Nebraska Eyalet Devriyesi'nin araç kamerası tarafından kaydedildi.

EMNİYET KEMERİ SAYESİNDE YARA ALMADAN KURTULDU

Otoyolda seyreden tırın kuvvetli rüzgarın etkisiyle devrildi. Konuya ilişkin yapılan resmi açıklamada ise, tır şoförünün emniyet kemerini takması sayesinde yara almadığı öğrenildi. 

BAZI EYALETLERDE ŞİDDETLİ RÜZGARIN OLACAĞI TESPİT EDİLMİŞTİ 

Amerika Birleşik Devletleri’nde şiddetli rüzgarın hakim oldu. ABD’nin Ulusal Hava Servisi, Çarşamba günü verdiği bilgide ülkenin orta kesimlerindeki eyaletlerde hızı saatte 121 kilometreyi aşan 55'ten fazla şiddetli rüzgarın tespit edildiğini paylaşmıştı. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, otoyolda yan yatan tır şoförünün emniyet kemerini taktığı ve kazada yara almadığı kaydedildi. 

O ANLAR ARAÇ KAMERASI TARAFINDAN KAYDEDİLDİ

ABD’nin Nebraska eyaletinde kuvvetli rüzgar hakim oldu. Eyaletin otoyolunda seyir halinde bulunan bir tır, şiddet rüzgarın etkisi ile yan yattığı görüldü. O anlar, Nebraska Eyalet Devriyesi'nin araç kamerasına anbean yansıdı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal