ABD'de Korkunç Kaza! 15 Ölü

ABD’nin California eyaletine bağlı Imperial Country'de sabah saatlerinde yaşanan kazada cip ile çakıl taşı yüklü tırın kafa kafaya çarpışması sonucu 15 kişi hayatını kaybetti. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

02.03.2021-23:03 - (Son Güncelleme: 02.03.2021-23:03) ABD'de Korkunç Kaza! 15 Ölü

ABD’nin California eyaletine bağlı Imperial Country’de sabah saatlerinde katliam gibi bir trafik kazası gerçekleşti. Cip ile çakıl taşı yüklü tır kafa kafaya çarpıştı.

15 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Yaşanan kazada 15 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi ise yaralandı. El Centro Bölgesel Tıp Merkezi Acil Servis Departmanı Müdürü Judy Cruz yaptığı açıklamada, cipte 27 kişinin olduğunu ifade ederek, 14 kişinin olay yerinde, 1 kişinin ise hastanede hayatını kaybettiğini aktardı.

TEDAVİLER SÜRÜYOR

Yaralılar, El Centro Bölgesel Tıp Merkezi ve Brawley’deki Pioneers Memorial Hastanesi’nde tedavi altına alındı. El Centro Bölgesel Tıp Merkezi CEO’su Adolphe Edward ise yaptığı açıklamada, "Hastalar tahmin edebileceğiniz gibi zor bir dönemden geçiyor. Bu büyük bir kazaydı ve acil serviste onlarla ilgileniyoruz" dedi.

Kazanın meydana geldiği yer California’nın güneydoğusundaki El Centro’nun yaklaşık 10 mil doğusunda ve Meksika sınırının yaklaşık 10 mil kuzeyinde bulunuyor. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal