ABD'de Kongreyi Bastı, Cezaevinde Yemek Beğenmedi!

6 Ocak günü gerçekleşen ABD kongre binası baskınında üstsüz bir halde, boynuzlu ve kürklü şapkasıyla kameralara çıkan, kamuoyunda "baskının sembolleri" olarak kabul edilen Jake Angeli'nin cezaevindeki yemekleri organik olmadığı için yemediği belirtildi.

12.01.2021-16:37 - (Son Güncelleme: 12.01.2021-16:49) ABD'de Kongreyi Bastı, Cezaevinde Yemek Beğenmedi!

6 Ocak'ta Amerika Kongre binasına gerçekleştirdikleri baskında kürklü ve boynuzlu şapkasıyla akıllarda kalan, kamuoyunda "baskının sembollerinden" biri olarak değerlendirilen Jake Angeli adlı eylemci 9 Ocak'ta FBI bürosuna teslim oldu.

Dün gerçek ismi Jacob Anthony Chansley olan (33) Jake Angeli’nin görülen mahkemesinin akabinde avukatı Angeli’nin cezaevinde yemek yemediğini söyledi.

Yalnızca organik yemeklerle beslendiği ifade edilen Angeli için açıklama yapan annesi Martha Chansley, çocuğunun hiçbir şey yemediğini, bunun sebebinin ise kendisine organik yemek verilmemesi olduğunu ifade etti.

Anne Chansley, “Oğlum organik yemek yemediği takdirde çok hastalanır" diye konuştu.

Aynı zamanda ABD Adalet Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, Kongre baskınında yer alanların tespit çalışmalarının sürdüğü belirtildi. 

boynuzluadam12012021

6 Ocak Çarşamba düzenlenen baskında üstsüz bir halde, boynuz ile kürklü şapkayla kameralara kaydedilen ve "baskının sembolleri" arasında olan Jake Angeli, elinde tuttuğu hemen hemen iki metrelik mızrak ile bedenindeki boyalarla objektiflere yansımıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal