ABD'de Coachella Festivali Coronavirüs Sebebiyle İptal Edildi

ABD'de yeni tip coronavirüs sebebiyle California eyaletinin Riverside şehrinde her yıl düzenli olarak organize edilen, 2019'da 250 bin kişinin katılım gösterdiği Coachella Müzik ve Sanat Festivali iptal edildi.

11.03.2020-13:59 - (Son Güncelleme: 11.03.2020-13:51) ABD'de Coachella Festivali Coronavirüs Sebebiyle İptal Edildi

ABD'de yeni tip coronavirüs (Kovid-19) vakalarının yayılması sebebiyle California eyaletinin Riverside şehrinde her yıl düzenli olarak organize edilen, 2019'da 250 bin kişinin katılım gösterdiği Coachella Müzik ve Sanat Festivali iptal edildi.

Coachella Müzik ve Sanat Festivalinin organizasyon firması olan Goldenvoice'ın Twitter üzerinden aktardığı açıklamada, Indio kasabasında nisan ayında art arta iki hafta sonunda düzenlenen festivalin bu yıl 9-11 Ekim ve 16-18 Ekim tarihlerine ertelendiği belirtildi.

Söz konusu açıklamada, "Kovid-19 salgınının yol açtığı endişeler nedeniyle festival takvimi yeniden düzenlenmiştir. Küresel belirsizliğin yaşandığı bir dönemde, misafirlerimizin, çalışanlarımızın ve bölge sakinlerinin sağlığını düşünerek bu kararı almayı uygun gördük." cümlelerine yer verildi.

Öte yandan festivalde bu sene Rage Against the Machine, Frank Ocean, Travis Scott, Calvin Harris ve Lana Del Rey gibi sanatçı ve gruplar yer alacaktı. Üstelik, nisan ayında aynı alanda düzenlenecek olan "country" müzik festivali Stagecoach'un da 23-25 Ekim'de yapılacağı açıklandı.

Önceki sene Coachella, 250 bin, Stagecoach ise 70 bin izleyiciyi misafir etmişti.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal