ABD Savunma Bakanı Gazze’de katliam yaşandığını kabul etti!

Gazze’deki soykırıma maddi ve manevi tam destek veren ABD’den Gazze itirafı geldi. ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrail'in Gazze'de katliam yaptığını kabul etti.

01.03.2024-13:38 - (Son Güncelleme: 01.03.2024-13:42) ABD Savunma Bakanı Gazze’de katliam yaşandığını kabul etti!

ABD yönetimi Gazze'deki ağır tabloyu gizleme endişesi taşımıyor. ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, Temsilciler Meclisi'ndeki oturumda, 25 binden fazla kadın ve çocuğun İsrail tarafından öldürüldüğünü itiraf etti.

ABD, İsrail’e destek veriyor!

ABD İsrail'in Gazze'de soykırım yaptığını kabul etti

Akşam gazetesinden ulaşılan bilgilere göre, Amerika Birleşik Devletleri Gazze'de soykırım yapan İsrail'i bütün kaynaklarıyla destekliyor. Katliamı hiçe sayarak, askeri, siyasi ve ekonomik yönden İsrail'e tam destek veriyor. Bombardıman sonucu on binlerce kişiyi öldürürken, öldürülen kadın ve çocuklar göz ardı ediliyor. ABD Bakanı Austin, ABD Temsilciler Meclisi'ndeki bir oturumda Gazze'deki İsrail katliamlarıyla ilgili soruya yanıt verdi. 25 binden fazla kadın ve çocuğun İsrail tarafından öldürüldüğünü kabul etti. Austin, 7 Ekim'den bu yana İsrail'e gönderilen güdümlü silah sayısını ise hatırlamadığını iddia etti. Austin'e hatırlamadığı sözlerine karşılık veren Demokrat vekil Ro Khanna, ABD'nin son 5 ayda İsrail'e 21 binden fazla güdümlü silah gönderdiğini açıkladı.

Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal