ABD Polisinden Tuvalet Kağıdı Mesajı

Coronavirüs sebebiyle ABD'de temizlik malzemeleri büyük sıkıntıya yol açıyor. ABD'de Newport Oregon Polis Departmanından aktarılan"Bizim yardımımız olmadan da hayatta kalacaksınız." açıklaması dikkat çekti.

18.03.2020-15:51 - (Son Güncelleme: 18.03.2020-15:39) ABD Polisinden Tuvalet Kağıdı Mesajı

Coronavirüs sebebiyle ABD'de temizlik malzemeleri büyük sıkıntıya yol açıyor. ABD'de Newport Oregon Polis Departmanından aktarılan "Bizim yardımımız olmadan da hayatta kalacaksınız." açıklaması dikkat çekti.

Coronavirüs salgını sürerken, dünyanın dört bir yanında paniğe kapılan halk marketlerdeki rafları boşalttı. En büyük kriz ise tuvalet kağıtlarında yaşandı. ABD polisleri ise sosyal medyada yapmak zorunda kaldıkları açıklamaya kendileri bile inanamadı.

"Bu paylaşımı yapmak zorunda kaldığımıza inanmak zor, ama tuvalet kağıdınız bittiğinde 911'i (Polis-acil) aramayın. Bizim yardımımız olmadan da hayatta kalacaksınız."

Bahsi geçen paylaşım Newport Oregon Polis Departmanından yapıldı. Salgın sebebiyle marketlerde tuvalet kağıdı bulamayan vatandaşın, 911'i arayarak yardım istediği açıklandı.

Polis departmanı ise Facebook sayfasından halka çağrıda bulunarak, tuvalet kağıdı için kendilerini armamalarını tavsiye etti. Mesajda, "Aslında, en sevdiğiniz yumuşak, ultra peluş iki katlı narenciye kokulu bir rulo bulamazsanız. Tarih sizin ihtiyaç duyduğunuz şey için birçok seçenek sunar. Denizciler tuzlu suya batırılmış eski halat ve çapa hatlarını kullandılar. Eski Romalılar, tuzlu suya batırılmış bir çubuk üzerinde deniz süngeri kullandılar. Biz bir sahil kasabasıyız. Bol miktarda tuzlu su mevcut. Deniz kabukları da kullanıldı. Mayalar mısır koçanı kullandılar. Sömürge Amerikalılar da koçanın çekirdeğini kullandılar. Becerikli olun. Sabırlı olun. Bu da geçecek Sadece 911'i aramayın. Tuvalet kağıdı getirmiyoruz." cümleleri kullanıldı.

Tuvalet kağıdı krizi devam ederken, daha birçok ülkede coronavirüs komik sorunlara yol açıyor. Avrupa ve ABD'de tuvalet kağıdı azlığının sebebiyet verdiği kavgalardan ötürü süper market zincirleri tuvalet kağıdı için polislerle ve güvenlik görevlilerinden yardım istedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal