ABD Merkez Bankası'nın faiz kararı beklenirken altın piyasalarında durum ne? Düşüş daha ne kadar devam eder? Uzman isimden yatırımcılara tavsiyeler!

Altın fiyatları son haftaların en düşük seviyesine gerilerken, birçok yatırımcı ve altın almak isteyen vatandaşlar aktif bir şekilde altın fiyatlarını takip ediyor. FED faiz kararı için heyecanlı bekleyiş devam ederken piyasalarda süregelen durgunluk altın fiyatının hareketliliğini doğrudan etkiledi. İşte 27 Nisan 2022 canlı altın alış satış fiyatları!

27.04.2022-09:24 - (Son Güncelleme: 27.04.2022-09:24) ABD Merkez Bankası'nın faiz kararı beklenirken altın piyasalarında durum ne? Düşüş daha ne kadar devam eder? Uzman isimden yatırımcılara tavsiyeler!

Gram altında gerileme sürüyor. Özellikle gram altın, çeyrek altın ve cumhuriyet altının fiyatı vatandaşlar tarafından en çok araştırılan konular arasında geliyor. Vatandaşlar, "Altındaki düşüş devam edecek mi?" sorusuna cevap ararken bu konuda yatırımcı isimler ve uzmanlar vatandaşları uyarıyor.

Altın fiyatlarında bu sabah itibariyle de aşağı yönlü hareketlilik sürüyor. Fed'in şahin mesajlarının ardından gram altın 903 lira seviyelerine kadar düşmüş vaziyette. Vatandaşlar, altın fiyatlarındaki gerilemenin sürüp sürmeyeceğini araştırmaya koyulmuş durumda. Uzman isimler, altın için kısa vadede beklemede kalınmaya devam etme uyarısını yaptı. Güncel altın fiyatlarına dair kritik açıklama uzman isimden geldi

Altında düşüşler devam eder mi?

Piyasalarla alakalı son duruma dair yorumlarda bulunan Yatırım Danışmanı Onurcan Bal, şu ifadeleri kullandı:

“Altın tarafında kısa vadede dalgalı fiyatların devam edebileceğini düşünüyorum. Orta vadede altında biraz daha aşağı yönlü fiyatlamaların ağır bastığını görebiliriz. Bunun da nedeni Fed... Çünkü mayıs ayından itibaren başlamak üzere Fed, 50 baz puanlık bir faiz artırımına hazırlanıyor. Bu faiz artırımları da altın üzerinde baskı oluşturabilir. Çünkü bu doları küresel tarafta güçlü tutacak bir gelişme... O açıdan Fed'in ilerleyen süreçte agresif adımlar atması ons altını baskılayabilir.”

ABD Merkez Bankası'nın faiz kararı beklenirken altın piyasalarında durum ne? Düşüş daha ne kadar devam eder? Uzman isimden yatırımcılara tavsiyeler!

Altın tekrardan yukarı yönlü gider mi?

Altında kısa dönem yatırımları için beklemede kalınmasında yarar var. Eğer 1900'lerin üzerinde tutunmalar gelirse tekrardan 1930 noktalarından bir fiyatlama gelebilir. Öte yandan eğer Bin 900 doların altına bir düşüş gerçekleşirse bu gidiş aşağı şekilde sürebilir.

27 Nisan güncel altın fiyatları

Gram altın ne kadar?

Gram altın alış: 903,41

Gram altın satış: 903,58

Çeyrek altın ne kadar?

Çeyrek altın alış: 1.444,00

Çeyrek altın satış: 1.476,00

Yarım altın ne kadar?

Yarım altın alış: 2.879,00

Yarım altın satış: 2.952,00

Tam altın ne kadar?

Tam altın alış: 5.903,00

Tam altın satış: 5.947,00

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal