ABD İstanbul Başkonsolosluğu Aylık 99 bin TL Maaşla Tamirci Arıyor!

ABD İstanbul Başkonsolosluğu'nun resmi sosyal hesabından yapılan paylaşımda yaklaşık 99 bin TL (11 bin 153 Dolar) maaş ile otomobil tamircisi arandığı bildirildi. Sosyal medyadan paylaşılan ilan kısa sürede gündem olurken asıl gerçek ortaya çıktı.

28.09.2021-17:27 - (Son Güncelleme: 28.09.2021-18:05) ABD İstanbul Başkonsolosluğu Aylık 99 bin TL Maaşla Tamirci Arıyor!

ABD İstanbul Başkonsolosluğu'nun resmi sosyal medya hesabından duyurulan iş ilanı paylaşımında başvuru yapacak adaylardan en az 3 yıl bakım onarım tecrübesi ve 1 yıl da profesyonel sürücülük tecrübesi istendi. Paylaşılan ilanda araçların mekanik yapısını iyi bilen, şehirdeki hastane ve polis karakolu gibi önemli lokasyonlara hakim olması adayların arandığı bildirildi. İlanda haftalık çalışma saati 40 saat olarak belirtildi. 

Sosyal medyadan paylaşılan ilana göre kişiler, konsolosluğun hizmet alanının işletilmesinden ve USG araçları için temizlik ve temel bakım hizmetlerinin yerine getirilmesinden sorumlu olacak. İşe kabul edilen görevli, Motorpool süpervizörünün gözetimi altında, ABD Konsolosluğu ve bağlı kuruluşlarının hem yolcu hem de kargo taşımacılığı için motorlu taşıtları işletecek. 5 yıllık sürücü belgesi zorunluluğu aranan adaylardan, harita ve yol okuma becerisi ile temel bilgisayar bilgisine sahip olmaları da istendi. 


ABD İSTANBUL KONSOLOSLUĞU'NDAN AÇIKLAMA GELDİ

Sosyal medyada kısa sürede gündem olan ABD İstanbul Başkonsolosluğu’nun paylaştığı ilan ile ilgili olarak konsolosluktan açıklama geldi. Sosyal medyada paylaşılan ilanın gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, paylaşımın sehven yapıldığı aktarıldı. ABD İstanbul Başkonsolosluğu’nun resmi twitter hesabında ise paylaşılan ilan hala duruyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal