Aaron Ramsey Türkiye'ye mi geliyor? Fatih Karagümrük Andrea Pirlo'nun yardımıyla Aaron Ramsey transferini bitirecek

Teknik direktörlük için İtalyan yıldız Andrea Pirlo ile anlaşan Fatih Karagümrük'ün bu hamlesi büyük ses getirmişti. Pirlo, Fatih Karagümrük'e eski takımı Juventus'un yıldızını getirmeye çok yakın.

22.06.2022-13:58 - (Son Güncelleme: 22.06.2022-15:02)

Spor Toto Süper Lig ekiplerin Fatih Karagümrük, geçtiğimiz günlerde teknik direktörlük için Andrea Pirlo ile anlaşarak büyük bir ses getirmişti. Andrea Pirlo ile gerçekleştirilen anlaşmanın ardından ise yıldız transferlerinin olup olmayacağı merakla beklenmeye başlanmıştı.

Transferde Andrea Pirlo etkisi!

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, transferde yönetimle birlikte harekete geçti. Eski takımı Juventus ile güçlü ilişkilerini kullanarak yıldız ismi kiralık olarak Fatih Karagümrük'e istedi.

Eski takımından yıldız ismi getirecek

Juventus'un tecrübeli oyuncusu Aaron Ramsey'e talip olan Fatih Karagümrük, bu transferde Andrea Pirlo'nun yardımlarıyla birlikte mutlu sona ulaşmayı çok istiyor.


Ramsey ile anlaşma sağlandı

Andrea Pirlo'nun Juventus yönetimiyle Aaron Ramsey'in kiralık olarak transferi için gerçekleştirdiği görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği öğrenilirken, aynı zamanda Gallerli oyuncuyu da İstanbul'da Fatih Karagümrük forması giymeye ikna ettiği öğrenildi.

Resmi açıklama yapılacak

31 yaşındaki Aaron Ramsey'in Juventus'tan aldığı maaşının bir kısmını ödemek için pazarlıklarını sürdüren Fatih Karagümrük yönetiminin önümüzdeki günler içerisinde resmi açıklama yapması bekleniyor.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal